Burgemeester Van Haarenlaan 1379 , SCHIEDAM


€ 425.000 k.k.

 • Home
 • Aanbod
 • Burgemeester Van Haarenlaan 1379 , SCHIEDAM
 • Aantal kamers

  7 kamers

 • Aantal slaapkamers

  5 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1958

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  524m3

 • Oppervlakte

  168 m2

Burgemeester Van Haarenlaan 1379 3117 GA SCHIEDAM

Deze unieke ruime maisonnette woning is bewoond geweest en intern ontworpen door een civiel ingenieur. Dit zie je terug aan de indeling en uitvoering van de woning. De woning ligt mooi vrij op de hoek, is voorzien van veel leefruimte, praktische bergruimtes in en buiten de woning, heeft een garage en een ruime tuin. De woning is afgelopen 10 jaar gemoderniseerd, maar is ook nog voorzien van originele details en uitvoering met o.a. een originele American Kitchen, deels origineel sanitair en deels originele afwerkingen en ruimtes. De woning is ideaal voor kopers die een woning zoeken met veel woonruimte met grote slaapkamers, maar ook voor kopers die een gecombineerde woning zoeken voor wonen en werk. Uniek is ook de ligging en lichttoetreding van de woonkamer met een zicht naar het park en met een open haard. De locatie is ook ideaal met in de directe omgeving; openbaar vervoer (metro en bus), snelwegverbinding, scholen, park en buurtwinkels. Ook het centrum en historische gedeelte van Schiedam is binnen 5 min fietsafstand te bereiken. Schiedam ontwikkelt zich steeds meer als ideale woonplek, de voordelen van de ligging dichtbij metropoolsteden Rotterdam en Den Haag en met alle benodigdheden en het dorpse karakter van Schiedam als ideale woonstad. De woning maakt deel uit van een actieve VvE en is ook met lift te bereiken. Er zijn 2 aparte bergingsboxen in de onderbouw. Achter de woning bevindt zich nog een eigen garage, eigen parkeerruimte en een tuin. Al deze factoren maken deze woning tot een ideaal en uniek object. Wij laten u deze woning graag zien, zodat u de mooie lichte ruimtes zelf kunt zien en ervaren.

INDELING

Eerste verdieping:
Eigen entree, gang, riante hal met een inbouwkast. Toilet. Badkamer met een douche en wastafel. American Kitchen (originele uitvoering) inclusief wasmachine aansluiting en een boiler. Twee werkkamers/slaapkamers aan de voorzijde van ca. 20m2 en ca. 7m2. Werkkamer/slaapkamer aan de achterzijde van ca. 16,6m2 met eigen bergruimte/kastruimte. Toegang naar de tuin en toegang naar de woonverdieping.

Tweede verdieping:
Riante hal met een inbouwkast. Toilet. Badkamer met een douche en een wastafel. Moderne hoekkeuken voorzien van een combi oven, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. Sfeervolle woonkamer van ca. 28m2 met een open haard, mooie lichtinval en zicht naar buiten. Hoofdslaapkamer van ca.17,1m2 voorzien van een walk in closet. Slaapkamer aan de voorzijde van ca. 10,3m2 met toegang naar het balkon. Kamer aan de achterzijde van 5,6m2.

Achtertuin:
Ruime achtertuin met een eigen parkeervoorziening (mogelijkheid tot carport). De tuin heeft een afmeting van ca. 14m diep, deels ca. 5m breed en deels ca. 9m breed en heeft een achterom.

Garage: Vlaardingerdijk 70
Achter de woning, direct grenzend aan de tuin, bevindt zich een eigen garage 3m x 6m. Deze garage wordt apart te koop aangeboden voor € 32.500,- k.k.

Balkon:
Aan de voorzijde me ligging op het westen bevindt zich een balkon van 3,05m x 1,73m.

Bergingen:
Er is onder het appartementengebouw een dubbele berging van 14,2m2 en 15,8m2.

Complex:
Het complex is keurig onderhouden door de VVE en beschikt over een lift.

Bijzonderheden:
In de koopakte zal een asbest-, as is where is- en zelf niet bewoond artikel worden opgenomen.

Overige:
-Oplevering kan per direct;
-Warmwatervoorziening en verwarming d.m.v. combi CV ketel merk Remeha 2021 (alleen werkzaam voor de bovenverdieping);
-Bouwjaar woning 1958;
-Eigen grond;
-Energielabel E geldig tot 5-6-2034;
-Actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van ca. € 305,- per maand;
-Woonoppervlak ca. 167m2 (NEN2580);
-Externe bergruimtes 30m2 (Bergingsboxen) NEN2580
-Garage ca. 18m2 (NEN2580) (De garage wordt apart te koop aangeboden).
-Inhoud ca. 523m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning