Vrijblijvend verkoopgesprek & NVM Open Huizen Dag 2021

Vrijblijvend verkoopgesprek & NVM Open Huizen Dag 2021

Op zaterdag 2 oktober vindt de NVM Open Huizen Dag weer plaats. In september werd een speciale website gelanceerd waarmee geïnteresseerden een persoonlijke afspraak kunnen maken met een NVM-makelaar voor die dag. Bij 3Dmakelaars kunt u sinds de oprichting in 2008 al een persoonlijke afspraak inplannen. Wij noemen dit een vrijblijvend verkoopgesprek. Deze kunt u het hele jaar door aanvragen en is dus gratis.
 
Waarom een verkoopgesprek
Tijdens de NVM Open Huizen Dag is het mogelijk om met een NVM makelaar in gesprek te gaan over uw woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden en het woningaanbod. Geïnteresseerden kunnen hiervoor een afspraak inplannen voor 2 oktober. Wij bieden deze waardevolle gesprekken altijd aan. De service past goed bij onze persoonlijke aanpak. Het enige wat u hoeft te doen voor een vrijblijvend verkoopgesprek is een afspraak inplannen via ons kantoor. Aan uw kant is er geen voorbereiding nodig, anders dan de vragen die u heeft. Onze makelaars vertellen u alles over de werkwijze van 3Dmakelaars en lichten de verkoopdienst toe. Wat komt er nog meer kijken bij een vrijblijvend verkoopgesprek:

  •  Gesprek over de huidige situatie
  • Rondleiding door de woning
  • Doornemen vragen over de verkoop
  • Inventarisatie voor de waardebepaling
  • Tips verkoopklaar maken woning
 
Persoonlijke aanpak en eigen manier
Hoewel NVM Open Huizen Dag dit jaar anders wordt georganiseerd, blijven wij onze diensten continueren op onze eigen vertrouwde manier. Een vrijblijvend verkoopgesprek helpt u bij vragen over uw woning. We bespreken onder andere de waarde, het verkoopklaar maken en tips voor eventuele reparaties of aanpassingen. 3Dmakelaars is betrokken en gaat zorgvuldig te werk. Wij genieten elke dag van de combinatie van mensen en woningen in ons werk. Wij kijken daarom graag met u naar uw woning op een moment dat voor u goed uitkomt.
 
Eenvoudig een verkoopgesprek inplannen
Op het moment dat u besloten heeft uw woning te gaan verkopen, wilt u graag volwaardige ondersteuning in het verkoopproces. Dat start met een kennismaking en vrijblijvend verkoopgesprek. Het is vaak wenselijk dat de woning snel en tegen een aantrekkelijke prijs wordt verkocht. 3Dmakelaars ondersteunt u hierbij. Vanaf het eerste moment staan we voor u klaar. De NVM Open Huizen Dag vindt slechts twee keer per jaar plaats. Bij ons kunt u echter het gehele jaar door een gesprek inplannen! Voor een afspraak kunt u bellen of mailen naar ons kantoor.
 
Bent u benieuwd naar onze aanpak? Lees hier meer over onze verkoopservice.
Vanaf het eerste moment staan we voor u klaar