Willem Beukelszoonstraat 42 , VLAARDINGEN


€ 235.000 k.k.

 • Home
 • Aanbod
 • Willem Beukelszoonstraat 42 , VLAARDINGEN
 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1900

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  348m3

 • Oppervlakte

  90 m2

Willem Beukelszoonstraat 42, 3134 LX Vlaardingen

Een ruime 4 kamer eengezinswoning (bouwjaar 1900) met een zonnige tuin op het zuiden inclusief berging. De eigenaar verkoopt zijn woning na er ruim 40 jaar met heel veel plezier gewoond te hebben. Rond 1980 is de woning geheel vernieuwd (inclusief alle installaties Gas-Water-Elektra). Cv ketel is van nov 2011. De begane grond is voorzien van een betonnen vloer. Extra binnenmuren geplaatst met isolatie voor meer comfort. De woning leent zich om te moderniseren. De slaapverdieping heeft nu 3 slaapkamers, een badkamer en geeft toegang naar een ruime bergvliering. In 2013 is de dakkapel vernieuwd van de voorslaapkamer. De woning ligt op een prima locatie in een gezellige, populaire wijk in Vlaardingen-Oost. Deze vooroorlogse wijk heeft nog een dorpskarakter. Het centrum met al zijn winkels, horeca, theater en restaurants zijn op loopafstand. Ook uitvalwegen naar snelwegen, scholen en openbaar vervoer (bus en metro) en een stadspark zijn in de omgeving.

INDELING

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, en toilet met fonteintje. Sfeervolle woonkamer van ca. 38m2 met een trapkast, hoge plafonds en twee schouwen waarvan 1 met open haard. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken (3,64m x 2,29m). Via de keuken is de toegang naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers van ca. 13 m2, 8 m2 en 9 m2. Badkamer voorzien van een wastafel, douchehoek, toilet en radiator. De slaapkamers zijn feitelijk veel groter, echter door de meetnorm 2580 zijn alle m2 onder de 1,5m niet meegeteld.

Bergzolder:
Grote bergzolder voorzien van veel bergruimte en cv ketel opstelling.

Tuin:
Mooie achtertuin van ca. 8,11 m x 5,85 m op het zuiden. De tuin is voorzien van beplanting, terras en een stenen berging (1,81m x 5,55m) met elektra.

Overige:
- Oplevering kan per direct;
- Meterkast met 6 groepen en een aardlekschakelaars;
- Bouwjaar woning ca. 1900;
- Cv ketel (Vaillant) van nov 2011 (verwarming en badkamer);
- Geiser (Vaillant) van nov 2011 voor de keuken;
- Eigen grond;
- Betonnen vloer op de begane grond;
- De woning is geïsoleerd; woonkamer is voorzien van geïsoleerde binnenmuren en een geïsoleerd plafond, bovenverdieping heeft grotendeels geïsoleerde muren en geïsoleerde schuine wanden;
- Vanwege het bouwjaar van de woning wordt er een as is where is- en asbestclausule in de koopakte opgenomen;
- De zolder is heeft een geïsoleerde zolder (tempex);
- Energielabel E;
- Woonoppervlak ca. 90,2 m2. (nennorm 2580);
- Inhoud ca. 348 m3 (nennorm 2580);
- Perceeloppervlak 114 m2. (Kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning