Spechtlaan 349 , VLAARDINGEN


€ 515.000 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  2021

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  510m3

 • Oppervlakte

  144 m2

Spechtlaan 349 3136 HG Vlaardingen

Altijd al in een nieuwbouwwoning willen wonen en geen zin om een jaar te wachten? In de schitterende nieuwbouwwijk “de Nieuwe Vogelbuurt” staat deze energieneutrale tussenwoning te koop. De woning, opgeleverd in het eerste kwartaal van2021, is voorzien van een warmtepomp en van 11 zonnepanelen, waarvan de energie die opgewekt wordt voldoende is om te verwarmen, te koelen en te ventileren. Dit zorgt voor een forse besparing op de energiekosten.

De woning is strak afgewerkt en voorzien van een luxe keuken, luxe sanitair en een fraaie vloer- en wandafwerking. Naast bijna overal vloerverwarming, is er ook vloerkoeling aanwezig wat zorgt voor een constante temperatuur in de woning. De zonnige tuin op het zuiden maakt het plaatje compleet.

Op een steenworp afstand is winkelcentrum de Loper en Holierhoek gelegen. Het openbaar vervoer, diverse scholen en speelgelegenheden zijn in de buurt te vinden. De uitvalswegen zijn vanaf de woning makkelijk en snel bereikbaar. De in Vlaardingen bekende Kindervallei (speeltuin) ligt letterlijk om de hoek.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, kast met warmtepomp, modern uitgevoerd toilet voorzien van een fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping. Riante woonkamer met open keuken van tezamen ca. 54m2. De woonkamer is voorzien van een luxe tegelvloer en beschikt over een trapkast en middels een schuifpui is er toegang tot de tuin. De open keuken in parallel opstelling ligt aan de straatzijde en bestaat uit een laag spoel- en kookgedeelte met een inductiekookplaat met afzuiging, een vaatwasser en een Quooker. Het andere gedeelte heeft 5 hoge kasten met een koel-vriescombinatie, een oven met stoomfunctie en een oven met magnetronfunctie.

1e verdieping:
Overloop, trapopgang naar de 2e verdieping. Deze verdieping beschikt over 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 10m2, 15,7m2, 8,2m2. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche wastafelmeubel, spiegel, 2e toilet en een elektrische handdoeken radiator. Deze verdieping is voorzien van een PVC vloer (Moduleo).

2e verdieping:
Deze verdieping is voorzien van een afgesloten technische ruimte met de wasmachine/droger opstelling, omvormer zonnepanelen en ventilatie unit. Open zolderkamer aanwezig van ruim 25m2 met zowel voor als achter een dakraam. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om anders ingedeeld te worden. Deze verdieping is voorzien van een PVC vloer (Moduleo).

Tuin:
De woning beschikt over een zonnige achtertuin van ca. 5.4 meter breed en ca. 8.5 meter diep. Achter in de tuin staat een houten berging voorzien van elektra. Tevens is de tuin voorzien van sfeervolle Inlite verlichting en een achterom. De voortuin is een perfecte scheiding van de woningentree met het trottoir.

Klimaatsysteem:
Het opwekken van de energie gebeurt door middel van zonnepanelen en een warmtepomp systeem. Voor de warmtepomp is een diepe bron onder de woning gemaakt en is er een gat van meer dan 100 meter diep geboord. Deze bron wordt aangesloten op de warmtepomp en haalt energie uit het temperatuurverschil tussen de buitenlucht en de temperatuur onder de grond. Samen met de zonnepanelen is de woning zo all-electric gemaakt en is er geen aardgas meer nodig voor warm water en kooktoestellen.

Overige:
-Oplevering december 2021
-SWK garantie van toepassing
-Bouwjaar 2020/2021
-Gelegen op eigen grond
-Lage energiekosten (voorschot van 8 euro elektra en 28,76 euro water) 
-Voorzien van HR+++ glas
-Verwarming en koeling middels warmtepomp (Itho Daalderop type WPU 5G)
-Warmwater middels 200 liter boiler
-Balansventilatie en douche WTW aanwezig
-Vloerverwarming aanwezig (behoudens badkamer)
-Rolluiken aanwezig op de 1e verdieping aan de achterzijde
-Optimaal geïsoleerd en energieneutraal (EPC 0)
-Gebruiksoppervlakte 144.4m2 NEN2580
-Inhoud 509.5m3 NEN2580
-Perceeloppervlakte 120m2 (kadaster)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning