Schiedamseweg 178 , VLAARDINGEN


€ 275.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1930

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  358m3

 • Oppervlakte

  104 m2

Schiedamseweg 178 3134 BV VLAARDINGEN

Bijzonder ruime en sfeervolle bovenwoning van bijna 104m2! Er is een schitterende keuken (2022) aanwezig en met een zeer ruime woonkamer en eetkamer is er een living van meer dan 40m2! De authentieke details maken het plaatje compleet! Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve VVE. Recent is de gevel aangepakt (opnieuw gevoegd en geïmpregneerd), daarnaast liggen er ook 8 zonnepanelen op het dak. De woning is gelegen nabij het metrostation Vlaardingen Oost met een directe verbinding naar o.a. Rotterdam centrum en Hoek van Holland. Ook is het gezellige centrum van Vlaardingen dichtbij gelegen.

Begane grond:
Open portiek met trapopgang naar de voordeur van het appartement.

Woonverdieping:
Entree, ruime hal, bergruimte, bergruimte, vaste kast. Schitterende nieuwe keuken (2022) voorzien van een hoekopstelling incl. een oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koel/vrieskast. Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon. De eetkamer van ca. 15m2 ligt aan de balkonzijde en geeft toegang naar het balkon via openslaande deuren. De en suite deuren met vaste kasten zorgen voor een scheiding tussen woonkamer en eetkamer. De woonkamer is ca. 27m2 en heet een fraaie erker met glas-in-lood details, een houtkachel en een sfeervolle vensterbankbank.

Slaapverdieping:
Ruime overloop met toegang naar het balkon. Aparte kast met CV installatie en de wasmachineaansluiting. De hoofdslaapkamer van bijna 11m2 bevindt zich aan de balkonzijde. Slaapkamer II is ca. 10.3m2 en heeft een lichtkoepel. De modern uitgevoerde badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, spiegelkast, 2e toilet en een aparte douche. Ook hier is een lichtkoepel aanwezig.

Balkon:
Het appartement beschikt over 2 balkons. Het balkon op de woonverdieping is ca. 5m2 en het ruimere balkon op de bovenste verdieping is ruim 8m2.

Bijzonderheden:
-Gebruiksoppervlakte 103.8m²(NEN2580);
-Inhoud 357.8 m³ (NEN2580);
-Bouwjaar 1930;
-Gelegen op eigen grond;
-Voorzien van 8 zonnepanelen;
-Kozijnen van hout en kunststof voorzien van voornamelijk dubbelglas;
-Warm water en verwarming middels CV ketel uit 2010;
-Actieve VvE, bijdrage thans € 125,- per maand;
-Het appartement wordt verkocht met een ouderdomsclausule en een asbestclausule;
-Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning