Rontgenstraat 28 B, VLAARDINGEN


€ 217.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1930

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  251m3

 • Oppervlakte

  75 m2

Rontgenstraat 28 B, 3131 RN Vlaardingen

Starters opgelet!

Wij bieden een super leuk, modern ruim 3 kamer appartement aan met een vrij uitzicht over een pleintje.

De woning ligt op de gehele eerste verdieping en halve derde verdieping en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en centrale verwarming.
Ook intern is de woning modern afgewerkt met structuurwanden en leuke behang prints. Je kunt deze woning zo betrekken! De ruime woonkamer met open woonkeuken en de gezellige indeling van de slaapkamers op de bovenverdieping maken het geheel compleet. De woning is rustig maar ook centraal gelegen ten opzichte van winkels, centrum, uitvalswegen en het openbaar vervoer. In de straat kan je nog vrij parkeren.

1e verdieping:
Eigen entree, gang, meterkast, vrij hangend toilet met afzuiging. Moderne badkamer voorzien van een ligbad/douche combinatie, wastafel met een breed blad, radiator en wasmachine aansluiting.

Royale woonkamer met een open keuken aan de achterzijde van totaal ca. 36 m2. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, oven en afzuigkap. Tegenover de keukenopstelling is een schuifkastenwand geplaatst, handig voor provisie en keukenvoorraad. Hier is ook de cv ketel geplaatst. Toegang naar het balkon.

3e verdieping:
Overloop. Slaapkamer van ca. 5 m2. Hoofdslaapkamer van ca. 14 m2 voorzien van een dakkapel.

Bijzonderheden:
-Oplevering kan per direct;
- Bouwjaar 1930;
- Erfpacht eeuwigdurend bedraagt € 12,97 per jaar;
- Verwarming en warm water door middel van CV-combi (Vailant, 2011);
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Alleen keukenzijde nog van hout met mooi glas in lood bovenramen;
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 77,19 per maand;
- Gezien het bouwjaar van de woning en het feit dat verkoper er zelf niet heeft gewoond worden de volgende clausules opgenomen in de koopovereenkomst: asbestclausule en "as is, where is" clausule;
- Gebruiksoppervlakte 74,9 m2 (NEN2580);
- Inhoud 250,7 m3 (NEN 2580);
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning