Rembrandtstraat 19 , VLAARDINGEN


€ 205.000 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1935

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  328m3

 • Oppervlakte

  94 m2

Rembrandtstraat 19,  3131 HM Vlaardingen

Een sfeervol ruim 5 kmr dubbele bovenwoning van ca 94,3m2 woonoppervlak (nennorm 2580) gelegen op de 1e en 2e verdieping met een balkon. De woning is voorzien van een eenvoudige keuken, badkamer en toilet. Er zijn 4 slaapkamers. Het appartement heeft veel lichtval door de hoekligging. Kozijnen zijn van kunststof met dubbelglas. Het appartement ligt op een praktische locatie met met alle voorzieningen in de nabijheid: centrum van Vlaardingen, buurtwinkels, supermarkt, scholen, openbaar vervoer, snelwegennet.

INDELING

1e verdieping:
Entree, meterkast, trapopgang naar naar de 1e verdieping. Hal, toilet met fonteintje. Woonkamer van ca. 19m2 met toegang naar de keuken. De keuken is ruim van opzet ca. 2,4m x 4,79m voorzien van een keukenblok en toegang naar het balkon. De badkamer is voorzien van een doucheruimte en wastafelmeubel.

2e verdieping:
Via vaste trap naar slaapverdieping. Royale open hobby/slaapkamer van ca. 11,9m2 met dakkapel, bergkast en opstelling cv ketel en wasmachine aansluiting. Tussenslaapkamer van ca. 6m2 en achterslaapkamer van 11m2 beide met een dakkapel. De woonruimte van de slaapverdieping is feitelijk veel groter, echter door de nennorm 2580 meting zijn allen vloermeters onder de 1,5m hoog niet meegerekend.

Overige:
-Oplevering in overleg.
-De gehele woning is v.v. kunststofkozijnen met dubbelglas.
-Meterkast 5 groepen en 2 aardlekschakelaars.
-CV combi ketel uit 1997.
-Bouwjaar ca. 1935.
-De woning is gelegen op eigen grond.
-Vve met een bijdrage van €25,- per maand.
-Aangezien de woning gebouwd is rond 1930 wordt er een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen in de koopakte.
-Aangezien verkoper de laatste jaren niet meer in de woning zelf heeft gewoond, wordt er een zelf niet bewoond artikel opgenomen de koopakte.
-Woonoppervlak van ca. 94,3m2 (nennorm 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning