Messchaertplein 29 , VLAARDINGEN


€ 182.500 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1935

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  315m3

 • Oppervlakte

  95 m2

Messchaertplein 29 3131 Vlaardingen


WEGENS DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING, KUNNEN WIJ HELAAS GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN. INDIEN U GEÏNTERESSEERD BENT IN DEZE WONING, KUNT U DAT VIA HET CONTACTFORMULIER KENBAAR MAKEN. WIJ PLAATSEN U DAN OP EEN RESERVELIJST.

Een riante dubbele bovenwoning van ca. 95m2! De woning beschikt over een net keukenblok en sanitair en heeft maar liefst 4 slaapkamers (zie plattegrond voor de indeling). De woning ligt in een vriendelijke wijk aan een plein met veel groen en met alle voorzieningen in de nabijheid; buurtwinkels, snelwegennet, scholen en openbaar vervoer (Metro). Het centrum van Vlaardingen ligt op loopafstand.

2e verdieping;
Entree, ruime woonkamer van ca. 38m2 met in het verlengde van de woonkamer de keuken. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met apparatuur (zie lijst van zaken). Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel en er is een separaat toilet. De grootste slaapkamer op deze verdieping is ca. 9m2 en via deze kamer bereik je de 2e slaapkamer van tevens ca. 9m2. Trapopgang naar de 3e verdieping.

3e verdieping:
Mooie grote zolderverdieping ingericht met een werkkamer/slaapkamer van ca. 16m2. Naast deze kamer bevindt zich nog een extra kamer van ca. 6m2

Let op! De zolder heeft feitelijk veel meer ruimte en vloeroppervlak, echter door de verplichte nennorm 2580 meting zijn de meters onder 1,5m hoogte niet meegeteld.

Balkon:
Aan woonkamer/keukenzijde bevindt zich het balkon van ca. 6m2. Het balkon ligt op het westen.

Berging:
Achter de woningen op begane grondniveau bevindt zich de berging. Deze is te bereiken via een afgesloten steeg en beschikt over een nieuw dak.

Overige:
-Oplevering in overleg
-VvE is alleen ingeschreven in de kamer van koophandel
-Verwarming middels gaskachels en warmwater middels geiser
-Ouderdomsclausule van toepassing
-Asbestclausule van toepassing
-De woning staat op eeuwigdurende erfpacht van € 21,65 per jaar
-Bouwjaar woning 1935
-Woonoppervlak ca. 95m2 (NEN 2580)
-Inhoud ca. 315m3 (NEN 2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning