Broekweg 51 , VLAARDINGEN


€ 225.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1939

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  224m3

 • Oppervlakte

  67 m2

Broekweg 51 3131 HC VLAARDINGEN

3 kamer appartement gelegen op een leuke locatie nabij het centrum. Het appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas en maakt onderdeel uit van een actieve VVE. De ruime woonkamer, de 2 slaapkamers en de moderne uitgebreide keuken en sanitair maken het woonplaatje compleet. De ligging in het centrum is zeer centraal nabij de winkels, bioscoop, casino, theater en stadspark 't Hof. Ook zijn er een aantal goede scholen in de buurt en zijn openbaar vervoer als bus en metro op loopafstand en uitvalswegen als de A4 en de A20 heel goed bereikbaar om binnen 25 minuten in Rotterdam, Delft of Hoek van Holland uit te komen.

Begane grond:
Open portiek met trapopgang naar de voordeur.

1e verdieping:
Entree, hal, bergkast met wasmachineopstelling, toilet met fonteintje. Slaapkamer van ca. 7.7m2 voorzien van een schuifkastenwand. Middels deze slaapkamer is er toegang tot de badkamer. De vergrote badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met diverse kasten, radiator en een ruime douchehoek met massage jets. De 2e slaapkamer en tevens hoofdslaapkamer van ca. 8.7m2 ligt aan de voorzijde. De zeer ruime woonkamer met open keuken van tezamen ruim 11 meter diep heeft een prettige lichtinval en middels een schuifpui is er toegang tot het woningbrede balkon. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling met een taupe kleur en voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: quooker, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en magnetron.

Balkon:
Zonnig balkon gelegen op het zonnige zuidwesten.

Berging:
Eigen berging van ca. 5m2 gelegen achter het complex.

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Eeuwigdurende erfpacht met een canon van 20.46 euro per jaar;
-Actieve VVE met een bijdrage van 150 euro per maand;
-Vanwege het bouwjaar van de woning wordt er in de koopakte een ouderdom- en asbestclausule opgenomen;
-Verwarming en warm water middels CV ketel Nefit uit 2015;
-Voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas;
-Dakbedekking vervangen in 2020;
-Gebruiksoppervlakte 66.7 (NEN2580)
-Inhoud 224.2m3 (NEN2580);

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning