Bleekstraat 98 , VLAARDINGEN


€ 395.000 k.k.

 • Aantal kamers

  6 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1930

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  438m3

 • Oppervlakte

  135 m2

Bleekstraat 98 3134 EB VLAARDINGEN

Bijzonder ruim hoekpand van bijna 135m2 met riant dakterras van 28m2 op het zonnige zuiden. De woning is tevens geschikt om wonen en werken ideaal te combineren. De huidige eigenaren hebben de woning al meer dan 20 jaar in bezit en zij hebben het pand altijd erg goed onderhouden en tevens voorzien van 12 zonnepanelen en 3 airco's. Gelegen in de Oostwijk op loopafstand van de Haven en het gezellige centrum. Ook ligt de woning centraal ten opzichte van het openbaar vervoer, scholen en overige openbare voorzieningen zoals groenpark ’t Hof en kinderboerderij ‘Het hof’.

Begane grond:
Entree met authentieke wandtegels, trapopgang naar de woonverdieping, hal. Kantoor werkruimte (welke ook kan dienen als slaapkamer) van ca. 11m2 voorzien van airco. In het verlengde bevindt zich nog een bijzonder ruime ruimte van 27m2 welke altijd gediend heeft als speelruimte voor de kinderen. Er is een toilet aanwezig, vaste kasten en een keukenblok. Deze verdieping zorgt er voor dat dit pand tevens geschikt is om te werken vanuit huis (bijvoorbeeld een kapsalon, schoonheidsspecialist of pedicure).

1e verdieping:
Overloop, trapopgang naar de 2e verdieping, apart toilet. Badkamer voorzien van wastafelmeubel en een douche. De woonkamer met open keuken van ruim 42m2 is voorzien van een airco en geeft via openslaande deuren toegang tot het dakterras. De open keuken is voorzien van een keuken in een U-opstelling met blauw front en inbouwapparatuur: koelkast, combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en een afzuigkap.

2e verdieping:
Ruime overloop met vaste kast, toiletruimte en toegang tot de 3 slaapkamers. De slaapkamers aan de voorzijde en achterzijde zijn nagenoeg even groot (ca. 9m2). In het midden van de verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer van ca. 13.4m2 met een grote kastenwand en dakkapel.

Dakterras:
Zeer ruim dakterras van ca. 28m2 gelegen op het zonnige zuiden.

Overige:
-Oplevering in overleg, kan snel;
-Gezien het bouwjaar van de woning wordt er een ouderdomsclausule en een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst;
-Eigen grond
-12 zonnepanelen;
-Elektrisch zonnescherm aanwezig en rolluiken;
-Dakbedekking dakkapel vervangen in 2022;
-Airco's aanwezig (3 stuks Merk Mitsubishi) voor koeling en verwarming;
-Bouwjaar 1930;
-Hardhouten kozijnen voorzien van dubbel glas, geschilderd in 2022;
-Verwarming en warmwater middels CV uit 2012, onderhouden in december 2023;
-Gebruiksoppervlakte 134.7m2 (NEN2580);
-Perceeloppervlakte 54m2 (Kadaster);
-Inhoud 437.8m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning