Zalmstraat 38 , SCHIEDAM


€ 225.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1874

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  277m3

 • Oppervlakte

  75 m2

Zalmstraat 38 3114 NZ SCHIEDAM

Deze 3 kamer eengezinswoning is gelegen in de gezellige wijk van Schiedam Zuid. Deze wijk staat bekend om zijn sfeer en de diverse woningstijlen die het tot een aantrekkelijke plek maken om te wonen. Met diverse voorzieningen in de buurt, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Daarnaast ben je ook snel in het bruisende centrum van Schiedam.

Begane grond:
Entree, gang, woonkamer van ca. 28m2 met open trap en meterkast. In het verlengde van de woonkamer ligt de keuken van ca. 6.5m2, welke voorzien is van een eenvoudig keukenblok. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Toegang tot buiten berging en tevens toegang middels een eigen steeg tot de straat.

1e verdieping:
Overloop, kamer met de CV ketel. Het raam in deze kamer is lek. Hoofdslaapkamer van ca. 15.3m2 gelegen aan de voorzijde. Ruime 2e slaapkamer van ca. 9.2m2.

Bijzonderheden:
-As is where is clausule van toepassing;
-Vanwege de leeftijd van het complex wordt er een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Overige:
-Oplevering kan snel, woning staat leeg;
-Gelegen op eigen grond;
-Gevel aan de voorzijde opnieuw gestuukt;
-Bouwjaar ca. 1874;
-Deels houten kozijnen en deels kunststof kozijnen voorzien van enkel glas en dubbel glas;
-Verwarming CV uit 2018 en warm water middels een geiser;
-Gebruiksoppervlakte 74.6m2 (NEN2580);
-Inhoud 277.1m3 (NEN2580);
-Perceeloppervlakte 61m2 (Kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning