Westvest 151 , SCHIEDAM


€ 125.000 k.k.

 • Aantal kamers

  2 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1979

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  40 m2

LET OP! HELAAS ZITTEN ALLE KIJKMOMENTEN VOOR DEZE WONING VOL! U kunt ons een mail met uw naam en telefoonnummer sturen indien u als geïnteresseerde genoteerd wilt worden.

Westvest 151 3111 BT Schiedam

Fraai gelegen 2 kamer appartement met zonnig dakterras van ruim 30m2! Deze woning ligt op de 3e etage en heeft een fraai uitzicht over de Nieuwe Haven en beschikt over een moderne badkamer en een nette keuken. Het complex is voorzien van een lift en wordt onderhouden door een actieve VVE. Het centrum van Schiedam ligt op loopafstand en openbaar vervoer en uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau, lift en trappenhuis.

3e verdieping:
Entree, hal, sfeervolle woonkamer van ca. 22m2 met open keuken voorzien van veel lichtinval en uitzicht op de Nieuwe Haven. De keuken is voorzien van een net keukenblok. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige dakterras ca. 31 m2 met houten berging. Slaapkamer van ca. 8m2 gelegen aan de voorzijde. De moderne betegelde badkamer is voorzien is van een douchehoek, wastafelmeubel, wasmachine aansluiting en boiler.

Berging:
Het appartement heeft de beschikking over een eigen berging van ca. 5m2.

Overige:
-Oplevering in overleg, kan snel;
-Deels voorzien van dubbelglas;
-In de koopovereenkomst wordt een extra clausule opgenomen dat de verkoper de eigenaar is, maar de woning zelf nooit bewoond heeft;
-VVE bijdrage van ca. € 150,- en ca. € 50,- stookkosten (€ 199,31 in totaal);
-Warmwater middels boiler (80 liter, eigendom en uit 2011) en verwarming middels blokverwarming;
-Gebruiksoppervlakte 39,6m2 (NEN2580);
-Inhoud 119,8m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning