Vondellaan 41 a, SCHIEDAM


€ 162.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1928

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  212m3

 • Oppervlakte

  65 m2

Vondellaan 41a 3117 PV Schiedam

Sfeervolle 3 kamer bovenwoning gelegen in een van de mooiste lanen in Schiedam-West. De woning is o.a. voorzien van een ruime woonkamer van bijna 30m2, een ruime slaapkamer en een werkkamer. De ligging in Schiedam-West is ideaal t.o.v. winkels, scholen en openbaar vervoer.

INDELING

Begane grond:
Entree, trapopgang naar de woonverdieping.

Woonverdieping:
Overloop, trapopgang naar de slaapverdieping, ruim toilet met fonteintje. Werkkamer van ca. 4m2 gelegen aan de voorzijde. De woonkamer van bijna 30m2 heeft aan de voorzijde een erker en is ideaal in te delen in een woongedeelte en een eetgedeelte. De woonkamer geeft toegang tot het balkon via openslaande deuren. De keuken grenst aan de woonkamer en is half open. De keuken heeft een hoekopstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur.

Slaapverdieping:
Overloop met CV opstelling en kast met wasmachineaansluiting en provisieruimte. De badkamer heeft natuurlijk licht en lucht en is verder voorzien van een wastafel en een bad/douche. Hoofdslaapkamer van ca. 10m2 voorzien van vaste kasten.

Overige:
-Oplevering uiterlijk 1 september 2020
-Bouwjaar ca. 1928
-Gezien het bouwjaar van de woning zal er in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen
-Warmwater en verwarming middels CV merk Intergas uit 2002
-VVE in oprichting waarbij de wettelijke regels voor oprichting van de VVE worden nageleefd. Mogelijk bijdrage ca. 100 euro per maand.
-Gebruiksoppervlakte ca. 65m2 (NEN2580)
-Inhoud 212m3 (NEN2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning