Vondellaan 41 a, SCHIEDAM


€ 219.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1928

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  212m3

 • Oppervlakte

  65 m2

Vondellaan 41a 3117 PV Schiedam

Wat een leuke ligging heeft dit sfeervolle appartement aan de Vondellaan, bekend om zijn brede straat, trottoir en bomen.
Het gaat hier om een 3 kamer bovenwoning van ca. 65m2 woonoppervlak (hele 1e verdieping, gedeelte 2e verdieping) met een balkon op het westen. De doorzon woonkamer heeft een mooie lichtval en erker. Op de slaapverdieping ligt een mooie grote slaapkamer. De woning ligt op een leuke, populaire locatie in Schiedam West met alle voorzieningen in de directe omgeving en dichtbij het centrum van Schiedam.

INDELING

Begane grond:
Entree, trapopgang naar de woonverdieping.

Woonverdieping:
Overloop, ruim modern toilet met fonteintje. Werkkamer van ca. 4m2 gelegen aan de voorzijde, kast met meterkast. Sfeervolle doorzon woonkamer van ca. 30m2 met een erker en openslaande deuren naar het balkon. De keuken (2,8m x 1,9m) heeft een hoekopstelling en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en een losse koelkast. Ook biedt de keuken toegang tot het balkon (3,08m x 1,34m).

Slaapverdieping:
Overloop met een lichtkoepel. Ruime bergkast met de CV-ketel opstelling en wasmachine aansluiting. Badkamer voorzien van een wastafel en een ligbad/douche combinatie. Hoofdslaapkamer van ca. 10m2 voorzien van een dakkapel.

Overige:
-Oplevering in overleg, kan eventueel snel;
-Bouwjaar ca. 1928;
-Gezien het bouwjaar van de woning zal er in de koopovereenkomst een ouderdoms- en asbestclausule worden opgenomen;
-Warm water en verwarming middels CV-ketel, merk Intergas uit 2003;
-VVE is ingeschreven bij KVK en bedraagt € 30,- per maand;
-Het dak is voorzien van een nieuwe bitumineuze daklaag (eind 2022) incl. gewassen grind;
-Gebruiksoppervlakte ca. 65m2 (NEN2580);
-Inhoud 212m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning