Vlaardingerdijk 37 b, SCHIEDAM


€ 200.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1928

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  317m3

 • Oppervlakte

  91 m2

Vlaardingerdijk 37 B, 3117 EB SCHIEDAM

De woning betreft een ruime 4 kamer dubbele bovenwoning van ca. 91m2 woonoppervlak met balkons en een groot dakterras van ca. 11m2. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. Rond 2002 is het dak vernieuwd, zijn de gevels aangepakt (metselwerk gereinigd, nieuw gevoegd en geïmpregneerd), de lateien aangepakt, en de balkons hersteld met nieuw zink en hekwerk. Keuken en sanitair zijn eenvoudig uitgevoerd. Warm water middels geiser. Verwarming middels gashaard. De woonkamer is mooi ruim, licht en heeft een prettige ambiance. De woning ligt op een schitterende locatie aan de dijk met een vrij zicht over het park aan de voorzijde. In de directe omgeving van voorzieningen als: buurtwinkels, uitvalswegen, park, het centrum en openbaar vervoer o.a. bus en metro.

INDELING

Woonverdieping:
Eigen entree met trapopgang, vergroot toilet met fonteintje. Royale doorzon woonkamer van ca. 45m2 inclusief keuken. De woonkamer heeft een een mooi lichtinval en zicht op het park aan de voorzijde. De keuken is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap, toegang naar het balkon. Doucheruimte met een wastafel. Meterkast en inbouwkast.

Slaapverdieping:
Overloop met een wastafel. Inpandige bergruimte/klusruimte van 2,7m x 1,67m. Voor slaapkamer van ca. 17m2 met toegang naar een klein balkon. Achterslaapkamer van ca. 13,5m2 met een inbouwkast en toegang naar een groot terras van ca. 11m2. Opstelling wasmachine en badgeiser.

Balkons en terras:
Het appartement is totaal voorzien van ca. 15m2 buitenruimte verdeeld over 2 balkons op de woonverdieping van ieder ca. 4m2 en een groot zonnig terras op de slaapverdieping van ca. 11m2.

Bijzonderheden:
-"As is, where is" clausule van toepassing;
-Asbest clausule van toepassing;
-Verkoper heeft woning nooit bewoond (woning van ouders) dit wordt specifiek in de koopakte vermeld;
-Bouwkundige keuring beschikbaar, welke verkoper recent heeft laten opstellen door Perfectkeur.

Overige:
-Oplevering in overleg, kan eventueel snel;
-Gashaard en een geiser aanwezig;
-De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. Sommige ruiten zijn rond 1995 vernieuwd. Sommige ruiten zijn gecondenseerd;
-Rond 2002 is middels de particuliere woningverbetering het dak vernieuwd, gevels aangepakt (metselwerk gereinigd, nieuw gevoegd en geïmpregneerd), lateien aangepakt, balkons zijn hersteld met nieuw zink en hekwerk;
-Eigen grond;
-VvE is in oprichting en de bijdrage wordt ca. € 80,- per maand (VvE wordt ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel);
-Gebruiksoppervlakte 91m2 (NEN2580);
-Bruto inhoud 317,2,6m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning