Vlaardingerdijk 148 , SCHIEDAM


€ 185.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1957

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  180m3

 • Oppervlakte

  59 m2

Vlaardingerdijk 148 3117 ZN Schiedam

Een sfeervol, 2 a 3 kamer appartement met een balkon gelegen op de 3e verdieping. Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer van ca. 28m2 met veel lichtinval, leuke doorkijk over de havens en is voorzien van een moderne keuken (2014). Het appartementencomplex wordt goed onderhouden door een actieve vereniging van eigenaren. Het appartement ligt op een praktische locatie met buurtcentra in de directe omgeving, evenals scholen, parken, snelwegennet en openbaar vervoer. Metrostation Vijfsluizen en NS-station Vlaardingen-Oost zijn om de hoek. Kortom alle openbaar vervoer mogelijkheden liggen binnen handbereik.

Indeling:
Entree, gang, meterkast, garderobe, toilet. Moderne hoekkeuken aan galerijzijde voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vriesladen, combi magnetron, inbouwkast, 80L boiler en kastruimten. Ruime slaapkamer van ca. 12m2 voorzien van inbouwkleding kasten. De badkamer (vergroot richting de woonkamer) is voorzien van een wastafel, douchecabine en wasmachine/droger opstelling. Sfeervolle lichte woonkamer van ca. 28m2. De woonkamer is nu vergroot met de zijkamer van 11,6m2. Deze kamer kan ook eenvoudig weer als dichte slaapkamer worden gebruikt.
Toegang naar balkon.

Balkon (1,08m x 2,67m) gelegen op het zuiden met een fraai uitzicht.

Berging:
In de onderbouw bevindt zich een eigen berging 2,7m x 1,9m.

Overige:
Oplevering in overleg.
Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 141,15 service kosten en € 119,- voorschotstookkosten.
De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 juni 2031. Het erfpachtrecht loopt tot en met 30 juni 2055.
Warm water via 80 L Boiler (Inventum).
Kozijnen zijn voorzien van dubbelglas.
Bouwjaar 1957.
Gratis parkeren voor de deur.
Tegenover openbaar vervoer.
Woonoppervlak ca. 58,8m2. (nennorm 2580).
Inhoud ca. 180,3m3. (nennorm 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning