Vlaardingerdijk 146 , SCHIEDAM


€ 169.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1957

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  182m3

 • Oppervlakte

  59 m2

Vlaardingerdijk 146 3117 ZN Schiedam


WEGENS DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING, KUNNEN WIJ HELAAS GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN. INDIEN U GEÏNTERESSEERD BENT IN DEZE WONING, KUNT U DAT VIA HET CONTACTFORMULIER KENBAAR MAKEN. WIJ PLAATSEN U DAN OP EEN RESERVELIJST.


Een sfeervol, 2 a 3 kamer appartement met een balkon. Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, leuke doorkijk over de havens en is voorzien van een moderne keuken (IKEA), badkamer en toilet. Het appartementencomplex wordt goed onderhouden door een actieve vereniging van eigenaren. Het appartement ligt op een praktische locatie met buurtcentra in de directe omgeving, evenals scholen, parken, snelwegennet en openbaar vervoer (naast de deur). Metrostation Vijfsluizen en NS-station Vlaardingen-Oost. Kortom alle openbaarvervoersmogelijkheden binnen handbereik.

Indeling:
Entree, gang, meterkast, garderobekast, modern hangend toilet. Moderne dichte keuken (IKEA) voorzien een vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, inbouwkast en een fasto geiser. Ruime slaapkamer van ca. 12m2 voorzien van inbouwkleding kasten. Moderne badkamer (vergroot richting de woonkamer) voorzien van een wastafelmeubel, zitbad/douchecombinatie en een radiator. Sfeervolle lichte woonkamer van ca. 28m2. De woonkamer is nu vergroot met de zijkamer van 11,6m2. Deze kamer kan ook eenvoudig weer als dichte slaapkamer worden gebruikt.
Toegang naar balkon.

Balkon (1,12m x 2,67m2) gelegen op het zuiden met een fraai uitzicht.

Berging:
In de onderbouw bevindt zich een eigen berging.

Overige:
Oplevering in overleg, planning juli 2021.
Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 143,-service kosten en € 61,- voorschotstookkosten.
Afgekochte erfpacht tot 01-04-2031, erfpacht loopt tot 30 juni 2055.
Warmwater via fasto geiser (lease onderhoudscontract van €12,- per maand)
Bouwjaar 1957.
Gratis parkeren voor de deur.
Tegenover openbaar vervoer.
Woonoppervlak ca. 59,3m2. (nennorm 2580)
Inhoud ca. 182,4m3. (nennorm 2580)

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. We aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De NVM voorwaarden zijn van toepassing.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning