Veenlantstraat 27 c, SCHIEDAM


€ 175.000 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1920

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  310m3

 • Oppervlakte

  91 m2

LET OP! HELAAS ZITTEN ALLE KIJKMOMENTEN VOOR DEZE WONING VOL! U kunt ons een mail met uw naam en telefoonnummer sturen indien u als geïnteresseerde genoteerd wilt worden.

Veenlantstraat 27 C 3117 CJ Schiedam

Een sfeervolle, goed onderhouden 4 kamer jaren'20 bovenwoning van ca. 91m2 woonoppervlak verdeeld over 3 woonlagen met op de 1e woonlaag de woonkamer/keuken en een balkon aan de achterzijde. De woning is blijvend en keurig onderhouden en gemoderniseerd met o.a.: gevels zijn gereinigd, nieuw gevoegd en geïmpregneerd, dakpannen vernieuwd, dakbedekking en zinken goten vernieuwd, schoorstenen nieuw opgemetseld dit alles in 2011. De keuken is geplaatst in 2009. Elektra is vernieuwd, lood verwijderd en vervangen door koperen leidingen. Stuc- en sauswerk gerealiseerd. Balkonconstructie is hersteld in 2019 en voorzien van nieuwe vloertegels. Het balkonhekwerk is gestraald en gecoat. De woning heeft een mooi mix van jaren 20 details, hedendaags wooncomfort en wordt netjes bewoond. De woning ligt in een vriendelijke wijk en gezellige straat met alle voorzieningen in de nabijheid; buurtwinkels, parken, snelwegennet, scholen en openbaar vervoer. Het centrum van Schiedam is ook op loopafstand. Parkeren kan hier nog zonder vergunning.

1e verdieping
Vanaf straatniveau met eigen entree en opgang toegang naar de 1e verdieping. Gang voorzien van een toilet. Riante doorzonwoonkamer inclusief erker en half open keuken van totaal ca. 32m2. De woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer, gestuukte wanden en heeft een mooie lichtinval. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriesladen. Vanuit de keuken is de toegang naar het balkon.

2e verdieping:
Overloop. Voorslaapkamer van ca. 11m2. Achterslaapkamer van ca. 13m2. Badkamer 3,79m x 1,12m voorzien van een ruime douche, wastafel, ventilatie, een aansluiting voor wasmachine en droger.

3e verdieping, zolderruimte:
Overloop met bergruimte. Riante slaapkamer van ca. 11m2 voorzien van een dakkapel. Tevens is er extra bergruimte waar ook de CV ketel is opgesteld.

Overige:
-Oplevering in overleg
-Vereniging van eigenaren is opgericht, ingeschreven in de kamer van koophandel en zal € 50,- per maand bedragen. Bankrekening is geactiveerd en gezamenlijke opstalverzekering per 1 jan 2021
-Verwarming en warmwatervoorziening via Vaillaint HR Solide VHR 24-28 C uit 2004.
-De woning staat op eigen grond
-Bouwjaar woning 1920
-Woonoppervlak ca. 91m2 (NEN 2580)
-Inhoud ca. 310m3 (NEN 2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning