Veeartsweg 21 , SCHIEDAM


€ 195.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1980

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  232m3

 • Oppervlakte

  74 m2

Veeartsweg 21 3117 ZZ Schiedam

Een riant 3 kamer hoekappartement gelegen op de 3e van een goed onderhouden appartementen complex. Het appartement heeft een eigen privé galerij vanuit de lift en een ruim balkon. Er is een ruime berging in de onderbouw aanwezig en de Vve is zeer actief. De ligging is perfect met buurtwinkels in de directe omgeving evenals openbaar vervoer (metro en bus) en snelwegennet 2 minuten.

Indeling:

Begane grond:
Ruime, afgesloten hoofdentree op de begane grond met toegang tot trappenhuis en lift.

3e verdieping:
Entree, hal met bergkast/voorraadkast, meterkast en toilet met fonteintje, met toegang tot de woonkamer met eetgedeelte, badkamer en een slaapkamer aan de voorzijde. Brede, lichte, L-vormige woonkamer van ca. 38 m2 met een directe toegang naar het balkon. Open keuken met een hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast met vriesladen. Hoofdslaapkamer van ca. 13m2 gelegen aan de balkonzijde. Aan de galerijzijde bevind zich nog een slaapkamer van ca. 10m2. Nette badkamer voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel, boiler voor warm water (80L), radiator en wasmachine aansluiting.

Balkon:
Mooi breed balkon van ruim 10 m2 met ligging op het oosten. Het balkon is voorzien van zonwering.

Berging:
In de onderbouw bevindt zich nog een eigen, ruime en afsluitbare berging van ca. 6m2.

Overige:
-Oplevering kan per direct;
-Vanwege het bouwjaar van de woning wordt er in de koopakte een ouderdom- en asbestclausule opgenomen;
-Hardhouten kozijnen met dubbel glas;
-Recht van erfpacht tot 31-12-2054 met een canon van 126,99 euro per maand (wordt geïncasseerd per maand via VVE), herziening canon 01-01-2029;
-Goede parkeervoorzieningen;
-Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 130,39, exclusief € 166,61 stookkosten;
-Bouwjaar complex 1980;
-Gebruiksoppervlakte 73.9m2 (NEN2580);
-Inhoud 231.7m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning