Van Marumstraat 10 A, SCHIEDAM


€ 185.000 k.k.

 • Aantal kamers

  2 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1933

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  156m3

 • Oppervlakte

  47 m2

Van Marumstraat 10 A 3112 XV SCHIEDAM

Een leuk, goed onderhouden 2 kamer jaren'30 benedenwoning met tuin. De woning is niet luxe, maar wel grotendeels modern uitgevoerd en ligt op een praktische locatie vlakbij allerlei voorzieningen zoals buurtwinkels, supermarkten, snelwegennet en openbaar vervoer (Station Schiedam en Marconiplein). U fietst binnen 5 minuten naar het historisch centrum van Schiedam met leuke restaurants en hippe tentjes. In 2017/2018 zijn alle kozijnen vernieuwd in kunststof met HR++ glas. Ook is de CV ketel vernieuwd (2017). VvE is actief.

Indeling:
Entree, tochtportaal, gang, trapkast/meterkast. Moderne badkamer (2,13m x 1,84m) voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en afzuiging. Sfeervolle woonkamer inclusief keuken van totaal ca. 31,5m2. De woonkamer is ruim van formaat en daardoor leuk in te delen. Ook de lichtinval is mooi en prettig. De tuin is te bereiken via openslaande deuren en via een aparte keukendeur. De keuken is voorzien van losse apparatuur en heeft een inbouwkast met daarin de CV ketel. De slaapkamer van ca. 6,8m2 is gelegen aan de voorzijde.

Achtertuin:
Zonnige achtertuin op het westen van ca. 6,25m diep en ca. 5,13m breed voorzien van een houten berging (2,8m x 1,79m) met elektra en met een dubbele wand. Geen achterom.

Overige:
- Oplevering kan per direct;
- De woning staat op eigen grond;
- Bijdrage VvE ca. € 50,- per maand (service kosten, opstalverzekering, bankrekening);
- Er is een bouwkundig rapport aanwezig d.d. 15-05-2024;
- CV Intergas Kompakt HRE uit 2017;
- Energielabel C met een einddatum van 13-08-2028;
- Bouwjaar ca. 1933;
- Vanwege het bouwjaar wordt er een asbest- en ouderdomsclausule in de koopakte opgenomen;
- De woning is gelegen in een gebied waar de opkoopbescherming van kracht is;
- Ook wordt er een niet zelf bewoond artikel opgenomen in de koopakte (de eigenaar heeft de woning niet zelf bewoond);
- Woonoppervlakte 46,6m2 NEN2580.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning