Tollensstraat 39 b, SCHIEDAM


€ 250.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1930

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  315m3

 • Oppervlakte

  101 m2

Tollensstraat 39b 3117 SW Schiedam

Een sfeervolle unieke 3 kamer benedenwoning met een ruime garage/hobbyruimte van totaal 101m2 oppervlakte. Het appartement is nu 68m2 en de garage loods 32m2. De woning is rond 2018 gemoderniseerd met o.a. een nieuwe keuken, badkamer, toilet, gestuukte wanden, nieuwe elektra, geïsoleerd betonnen vloer met vloerverwarming en een nieuwe cv ketel. In 2020 zijn alle vloeren vernieuwd met laminaatdelen. Bijzonder is de garage/hobby ruimte (van ca. 33m2) naast de woning, ideaal voor mensen die graag extra ruimte zoeken voor een hobby of te klussen. De woning ligt in Schiedam West een leuke gezellige jaren '30 wijk met alle voorzieningen in de omgeving; buurtwinkels, scholen, openbaar vervoer (metro en bus). Ook de diverse uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

Indeling:
Entree, tochtportaal met een originele granieten vloer. Sfeervolle woonkamer met een open keuken van ca. 24m2. De keuken is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap, close in boiler en een los gasfornuis en koelkast. Moderne badkamer voorzien van hangend toilet, wastafel en spiegel met verwarming, douche en radiator. Slaapkamer van ca. 7m2 voorzien van inbouwkast met CV en een eigen wastafel. Hoofdslaapkamer van ca. 17m2 met tevens een eigen wastafel. De hoofdslaapkamer kan eventueel worden vergroot door de scheidingsmuur te verplaatsen of te verwijderen.

Hobbyruimte/garage:
Grenzend aan de woning bevindt zich een hobbyruimte/garage van ca. 33m2 welke geschikt is voor diverse doeleinden. Deze ruimte kan eenvoudig worden toegevoegd aan de woonruimte. Deze ruimte beschikt over een eigen toilet, krachtstroom en aansluiting voor het eventueel plaatsen van een airco is voorbereid. De vloer betreft een betonnen vloer met vloerverwarming.
Let op! De ruimte is niet geschikt voor het plaatsen van een auto, i.v.m. de hoge rand van de entree, motoren kunnen wel worden geplaatst.

Overige:
-Oplevering in overleg, kan eventueel snel
-Bouwjaar ca. 1930
-Volledig voorzien van isolerende beglazing
-Volledige appartement is voorzien van een betonnen vloer met vloerverwarming (Geen radiatoren meer nodig). Ook de garage/hobbyruimte heeft een betonnen vloer met vloerverwarming.
-Volledig voorzien van nieuwe installaties.
-VVE bijdrage 160 euro per maand (hieronder valt o.a. onderhoud, glasbewassing, caiway, internet en tv, satelliet tv, opstal en aansprakelijkheidsverzekering, bankkosten)
-Dak is in 2006 vernieuwd. Gevels zijn gereinigd.
-Gebruiksoppervlakte van de woning is 101m2 (waarvan 68m2 voor het appartement en 33m2 voor de garage/loods.
-Door de gemengde bestemming kan de garage/loods indien gewenst worden toegevoegd aan de woonruimte . (in samenspraak met de gemeente kan na aantonen verbouwing toetsing) gehele woonbestemming worden verkregen)
-Inhoud ca. 315m3 (NEN2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning