Tollensstraat 39 b, SCHIEDAM


€ 175.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1930

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  68 m2

Tollensstraat 39b 3117 SW Schiedam

Unieke 3 kamer benedenwoning met een ruime garage/opslagplaats! De woning beschikt over bijna 70m2 gebruiksoppervlakte en de loods is ruim 33m2! De woning is zo te betrekken, is goed geïsoleerd en beschikt over nieuwe installaties! De ligging is perfect ten opzichte van winkels, scholen en openbaar vervoer. Ook de diverse uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

Indeling:
Entree, ruime woonkamer met open keuken van ca. 25m2. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met apparatuur. Moderne badkamer voorzien van hangend toilet, wastafel en spiegel met verwarming, douche en radiator. Slaapkamer van ca. 7m2 voorzien van kast met CV en een eigen wastafel. Hoofdslaapkamer van ca. 17m2 met tevens een eigen wastafel.

Opslagplaats/garage:
Grenzend aan de woning bevindt zich een ruimte van ca. 33m2 welke geschikt is voor diverse doeleinden. Deze ruimte beschikt over een eigen toilet.

Overige:
-Oplevering in overleg
-Bouwjaar ca. 1930
-Volledig voorzien van isolerende beglazing
-Volledig voorzien van nieuwe installaties.
-VVE bijdrage 160 euro per maand
-Gebruiksoppervlakte woning ca. 68 m2 (NEN2580)
-Opslag/garage van ca. 33m2 (NEN2580)
-Inhoud ca. 315m3 (NEN2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning