Strijensestraat 19 , SCHIEDAM


€ 175.000 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1887

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  277m3

 • Oppervlakte

  83 m2

Strijensestraat 19, 3114 PS SCHIEDAM

De woning betreft een eenvoudig 4 a 5 kamer eengezinswoning (2 laags) bouwjaar 1887 van ca. 83m2 gebruiksoppervlakte met een ca. 9m diepe tuin op het zuiden. De woning heeft een woonkamer met een gashaard, keuken aan de achterzijde. Kozijnen zijn van deels van hardhout met grotendeels enkelglas. De slaapverdieping heeft 3 slaapkamers en een ruime overloop/hobby ruimte. Keuken en sanitair zijn eenvoudig en gedateerd, gasgeiser aanwezig. De woning heeft een diversiteit aan verschillende materialen voor de afwerking van wanden en plafond. Meterkast 3 groepen (stoppen). Begane grondvloer is van beton. Verdiepingsvloer van hout.
De woning ligt in de wijk De Gorzen in de omgeving van openbaar vervoer en uitvalswegen. De winkelstraat aan de Groenelaan ligt letterhoek om de hoek.

INDELING

Begane grond:
Entree, gang, inbouwkast. Doorzon woonkamer van ca. 32m2 met een trapkast en toegang naar het toilet. Dichte eenvoudige keuken aan de achterzijde van ca. 3m x 1,54m2 met toegang naar de wasruimte/bijkeuken (1,9m x 1,54m). Toegang naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop. Voorkamer van ca. 2,12m x 4,14m met een dakkapel. Riante overloop 3,51m x 4,67m2 met een dakraam en inbouwkasten. Twee achterkamers van ca. 4m2 en ca.5m2.

Achtertuin:
Achtertuin gelegen op het zuiden. De tuin is ca. 5m breed en ca. 9 meter diep op het diepste punt. In de tuin staat een berging (3,3m x 2,41) en er is een achterom. Golfplaten dak is asbestverdacht. In de tuin is de doucheruimte gesitueerd.

Bijzonderheden:
-"As is, where is" clausule van toepassing;
-Asbest clausule van toepassing;
-Verkoper heeft woning de laatste 30 jaar niet meer volledig bewoont, dit wordt specifiek in de koopakte vermeld;
-Bouwkundige keuring beschikbaar, welke verkoper recent heeft laten opstellen door Perfectkeur.

Overige:
-Kluswoning;
-Gashaard en een geiser aanwezig;
-Oplevering in overleg, kan eventueel snel;
-Eigen grond;
-Gebruiksoppervlakte 82,9m2 (NEN2580);
-Bruto inhoud 276,6m3 (NEN2580);
-Perceel van 88m2 (kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning