Stadserf 14 , SCHIEDAM


€ 269.500 k.k.

 • Aantal kamers

  2 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1995

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  257m3

 • Oppervlakte

  88 m2

Stadserf 14 3112 DX SCHIEDAM (APPARTEMENT INCL. GARAGEBOX)

Op zoek naar een appartement in Schiedam met een prachtig uitzicht? Wij bieden nu dit ruime, lichte 2-kamerappartement van ca. 88 m2 woonoppervlak, met garage in de onderbouw, in het centrum van Schiedam aan. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met meerdere liften. Vanuit de ruime woonkamer met open keuken is er een vrij uitzicht op het centrum en de molens van Schiedam. Het openbaar vervoer stopt voor de deur, de winkels zijn om de hoek, en ook de bibliotheek, het theater en diverse goede restaurants liggen op steenworp afstand! Ook zit je binnen 5 minuten op het snelwegennetwerk. Onder het complex ligt een afgesloten parkeergarage met eigen afsluitbare ruime garagebox, geschikt voor een auto en opslag.

Indeling

Entree
Afgesloten entree met intercom, brievenbus en toegang tot de liften.

3e verdieping
Entree, hal, meterkast en inpandige berging met wasmachineaansluiting. Gang met toilet met wasbakje, toegang tot de badkamer en een bergkast met cv-installatie en mechanische ventilatie unit. Lichte woonkamer met open keuken van tezamen ca. 41m2. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer. De keuken beschikt over een net eenvoudig keukenblok voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en onder/bovenkastjes. Vanuit de woonkamer is de loggia te bereiken van ca. 7m2 en heeft twee grote schuiframen welke een uitzicht geven op het centrum van Schiedam. Het appartement is verder voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer middels een glazen schuifdeur. De ruime slaapkamer van ca. 12m2 is voorzien van een inbouwkast en geeft toegang tot de badkamer van ca. 5m2. De badkamer is ook te bereiken vanaf de gang. In de badkamer is een nette, ruime inloopdouche geplaatst, evenals een wastafel met wastafelmeubel.

Parkeergarage (garagebox nummer 84)
Onder het appartementencomplex bevindt zich een ruime, afsluitbare garagebox van ca. 20 m2 in een afgesloten parkeergarage. Erg praktisch en veilig voor het stallen van de auto, fietsen of te gebruiken als berging. De garage is ook via de lift te bereiken.

Bijzonderheden:
-"As is, where is" clausule van toepassing;
-Projectnotaris van toepassing - Van Gastel Notarissen Vlaardingen;
-Verkoper heeft woning zelf nooit bewoond, dit wordt specifiek in de koopakte genoemd.

Overige
- Oplevering in overleg, kan snel;
- Verwarming en warm water middels HR Vaillant combi ketel uit ca. 2010;
- Voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
- Actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse VvE bijdrage van € 198,96;
- Erfpacht is reeds vooruitbetaald tot 1 mei 2044 en loopt tot 30 april 2093;
- Bouwjaar 1995;
- Woonoppervlak 87,6m2 (NEN2580);
- Inhoud 256,5 m2(NEN2580);

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning