Spoorbaanstraat 11 , SCHIEDAM


€ 259.500 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1924

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  273m3

 • Oppervlakte

  71 m2

Spoorbaanstraat 11, 3119 JG SCHIEDAM

Kopers opgelet! We hebben weer een hele leuke, mooie woning in verkoop!

Een super leuke, zo te betrekken, gemoderniseerde, goed onderhouden 4 kamer eengezinswoning met een leuk ingerichte achtertuin/plaats. De woning is zowel intern als extern gemoderniseerd. Ook is er aandacht gegeven aan verduurzaming. Zo is in 2017 het hoofd dak vernieuwd. In 2015 de cv ketel. In 2021 zijn de dakgoten vernieuwd. Deels nieuwe kunststof kozijnen incl. HR ++ glas in 2021. In 2022 is er een air to air warmtepomp unit geplaatst en 6 zonnepanelen. Ook is de groepenkast vernieuwd met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. De woning ligt in de leuke wijk Bijdorp, een gezellige sociale wijk (dorpsgevoel) aan de rand van het Beatrix park. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving: openbaar vervoer, snelwegennet, winkels, parken ziekenhuis, sportscholen, restaurants en wellness. Ook ligt de woning binnen 2 minuten rijden van de snelweg naar A20, A4, A15 en A13.

INDELING

Begane grond:
Entree, tochtportaal. Sfeervolle woonkamer van ca. 28m2. met een originele houten kerkvloer uit R'dam zuid en air to air airco/warmtepomp unit. Een moderne ruime IKEA keuken (2,76m x 1,99m) aan de achterzijde voorzien van deels nieuwe apparatuur: inductie kookplaat (2022), vaatwasser (2022), afzuigkap, hete lucht oven, magnetron en een losse koelkast. Toegang naar de tuin. Moderne badkamer (3,04m x 1,43/173m) voorzien van een wastafelmeubel, toilet, afzuiging, douchecabine en een uitzetraampje.

Eerste verdieping:
Overloop, toegang naar de bergvliering. Wasruimte voorzien van een opstelling wasmachine en droger, wastafel in een inbouwkast met een nieuwe Remeha cv ketel. Toegang naar buiten. Achterslaapkamer van ca. 7m2. Voorslaapkamer van ca.12 m2.

Bergvliering:
Praktische bergvliering.

Tuin:
Leuk ingerichte tuin van ca. 4,5m diep en ca. 3m breed.

Overige:
- Nadat het energielabel (E) is opgesteld in december 2020, is er een Air to air warmtepomp geplaatst, zijn er 6 zonnepanelen geplaatst en deels nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas.
- Oplevering in overleg.
- Meterkast met 8 groepen.
- Bouwjaar woning 1924.
- Nieuw dak achterzijde in 2008 (keuken/badkamer). Het hoofddak is vernieuwd in 2017.
- 6 zonnepanelen geplaatst.
- Cv ketel uit 2015.
- Eigen grond.
- Kozijnen zijn grotendeels van hardhout en kunststof met dubbel glas en HR++ glas.
- Vanwege het bouwjaar van de woning wordt er in de koopakte een ouderdoms/asbest clausule opgenomen.
- Woonoppervlak bedraagt 71,1m2 (nennorm 2580).
- Inhoud bedraagt 272,6m3 (nennorm 2580).
- Perceeloppervlak bedraagt 59m2 (Kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning