Sint Liduinastraat 98 b, SCHIEDAM


€ 250.000 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1921

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  375m3

 • Oppervlakte

  112 m2

Sint Liduinastraat 98B 3117 CW Schiedam

Ruime 4-kamer dubbele benedenwoning van ca. 112 m2 met buitenplaats/tuin. De woning dient gemoderniseerd te worden. De woning is gelegen in de sfeervolle wijk Schiedam-West, op loopafstand van Schiedam Centrum en het Julianapark. Ook zijn de volgende voorzieningen in de nabije omgeving; supermarkten, basisscholen, sportschool, openbaar vervoer en het snelwegennetwerk op 5 minuten afstand.

INDELING

Begane grond:

Entree, gang met meterkast, trapkast, toilet met wasbakje, en trapopgang naar de 1e verdieping. Ruime woonkamer van ca. 33 m2 met gestucte wanden en plafond, en een pvc vloer. Via de woonkamer heeft u toegang tot de tuin, welke gelegen is op het noordwesten. Badkamer van ca. 6 m2 met douchecabine, wastafelmeubel, mechanische ventilatie en wasmachine-aansluiting. Vanuit de badkamer is er tevens toegang tot de tuin.

1e verdieping:

Overloop, toilet. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok en cv-ketel opstelling. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Slaapkamer 1 van ca. 23 m2 aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 van ca 10 m2 aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3 van ca 4 m2 aan de achterzijde van de woning.

Tuin:

De buitenplaats/tuin is gelegen op het noordwesten en grenst aan een achterpad.

Bijzonderheden:
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen;
- Zelfbewoningsplicht;
- Verkoop regulerend beding van toepassing;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond. Dit wordt specifiek in de koopakte vermeld.

Overig:
- Bouwjaar 1921;
-Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 1 juli 2037 en loopt tot 30 juni 2086;
- Warm water en verwarming middels CV (AWB 2005);
- Bijdrage VvE € 106,25 per maand;
- Kunststof kozijnen met enkel glas;
- Woonoppervlakte ca. 112 m2;
- Inhoud ca. 375 m3.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning