Sint Liduinastraat 102 b, SCHIEDAM


€ 169.500 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  106 m2

Sint Liduinastraat 102B 3117 CW Schiedam

Een verrassend ingedeeld, zeer licht en royaal 5-kamer KLUS appartement met een kleine tuin, houten berging en achterom. Een heerlijke woning voor de handige klusser of iemand met twee rechter handen! De maisonnette is gelegen op een hoek aan de Sint Liduinastraat, een gezellige straat met diverse winkels en heeft uitzicht op het Julianapark.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de gang met deels betegeld toilet en trapkast en trapopgang. Keuken (ca. 5,5 m²) aan de achterzijde is voorzien van een eenvoudig keukenblok, boiler (eigendom) en deur naar de tuin.
Er zijn op deze etage twee kamers, die flexibel in te delen zijn waardoor je jouw eigen indeling aan het huis kan geven!
Kamer (ca. 19 m²) aan de achterzijde heeft, net als de keuken, toegang tot de achtertuin.
De kamer (ca. 25 m²)aan de voorzijde valt op door de ruimte en de speelse indeling en kan net als de kamer aan de achterzijde gebruikt worden als eetkamer, woonkamer, slaap- of werkkamer. Door de ligging op de hoek, loopt deze kamer "rond" de hoek om en heeft door de zijramen niet alleen veel licht inval, maar ook een afwisselend uitzicht.

1e Verdieping: Overloop met bergkast. De badkamer (ca. 5,5 m²) aan de achterzijde is eenvoudig en voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Op deze verdieping zijn 3 kamers: Slaapkamer 1 (ca. 15 m²) is gelegen aan de voorzijde en heeft toegang tot een heerlijk zonnig balkon met uitzicht over de straat, de BK-laan en het Julianapark, slaapkamer 2 (ca. 15 m²) is gelegen aan de achterzijde en slaapkamer 3 (ca. 4 m²) ligt naast slaapkamer 1

Tuin: de (kleine) tuin (ca. 20 m² incl. berging) beschikt over een zeer ruime berging en achterom.

Bijzonderheden:
- Warm water middels boiler (eigendom), verwarming dient aangelegd te worden.
- Afgekochte erfpacht tot 1 juli 2037.
- VVE-bijdrage €56,- per maand
- Oplevering in overleg, kan snel.
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen
- Zelfbewoningsplicht
- Verkoop regulerend beding van toepassing
- Ouderdomsclausule

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning