Sint Liduinastraat 100 b, SCHIEDAM


€ 189.500 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1921

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  389m3

 • Oppervlakte

  98 m2

Sint Liduinastraat 100 B, 3117 CW Schiedam

Een sfeervol jaren'20 5 kamer dubbele bovenwoning met zolder van ca 98m2 woonoppervlak met een zonnig balkon op het westen. De woning is modern uitgevoerd, ruim van opzet is voorzien van een nieuwe keuken 2011, nieuwe cv ketel december 2017 en nieuwe badkamer november/december 2017. De woning heeft een mooie zonnige lichtinval. De locatie is erg leuk in deze nog actieve wijk met buurtwinkels (bakkerij, kippenboer, buurtsuper), maar ook op loopafstand van het steeds leuker wordende historische centrum van Schiedam. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

2e verdieping
Vanaf straatniveau met eigen entree en opgang toegang naar de 2e verdieping. Gang voorzien van een toilet en voorkamer, meterkast. Riante doorzonwoonkamer van 35m2. De woonkamer heeft een mooie lichtinval. De dichte keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, combi -oven, koelkast en vriesladen. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer is er toegang naar het balkon.

3e verdieping:
Overloop. Voorslaapkamer van ca. 13m2 met dakkapel. Voorslaapkamer van ca. 5m2. Achterslaapkamer van ca. 11m2 met een dakkapel. Badkamer voorzien van een douche. Toiletruimte voorzien van toilet, wastafel, en een aansluiting voor wasmachine en droger.

Zolderruimte/bergvliering:
Ruime bergvliering voorzien van licht en cv-ketel opstelling.

Overige:
-Oplevering in overleg
-Actieve VvE met een bijdrage van € 111,- per maand. VvE wordt professioneel beheerd.
-Verwarming en warmwatervoorziening via Remeha Tzerra M 28c Plus CW4 uit december 2017.
-Kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met enkele beglazing.
-Erfpachtgrond. Canon afgekocht tot 2037.
-Gezien de leeftijd van de woning wordt er ouderdomsclausule toegepast in de koopakte
-Bouwjaar woning 1921
-Woonoppervlak ca 98m2 (NEN 2580)
-Inhoud ca 389m3 (NEN 2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning