Simon Stevinstraat 40 , SCHIEDAM


€ 219.500 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1930

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  253m3

 • Oppervlakte

  76 m2

Simon Stevinstraat 40 3112 DR SCHIEDAM

Een sfeervolle 4 kamer dubbele bovenwoning gelegen op de hele 1e en 2e verdieping met 2 zonnig balkons op het zuiden. Het appartement ligt in een gezellige wijk tegen het centrum van Schiedam en ook dichtbij NS station Centrum. Alle kozijnen zijn van kunststof met dubbelglas. De ligging is erg praktisch met alle voorzieningen binnen handbereik. Het centrum van Schiedam ligt op loopafstand, evenals, het theater, bioscoop, cafés, restaurants, supermarkten, etc.

Indeling

Woonverdieping (1e verdieping)
Via vaste trap te bereiken, gang, toilet met fonteintje. Woonkamer ingedeeld in een zitgedeelte met een inbouwkast en een eetgedeelte van totaal ca. 32m2 met toegang naar de keuken (1,73m x 3,46m) toegang naar het balkon (2.56m x 1.92m).

Slaapverdieping (2e verdieping)
Overloop, badkamer voorzien van een wastafel, douchehoek en wasmachine aansluiting. Achterslaapkamer van ca. 10m2 met toegang naar het balkon. Twee voorslaapkamers van ca. 6,5m2 en ca. 7,2m2 met een dakkapel. De voorslaapkamers zijn feitelijk groter, echter door de meetmethode nennorm 2580, zijn alle m2 onder de 1,5m hoogte niet meegeteld.

Balkons//buitenruimte
De woning heeft een balkon aan de keukenzijde en op de slaapverdieping van totaal ca 9m2. De balkons zijn gelegen op het zuiden.

Overige
Oplevering in overleg.
-Bijdrage VvE bedraagt € 100,- per maand.
-In 2022 is de dakbedekking vernieuwd en nieuw zink geplaatst op het balkon.
-Warmwater middels 50 L Boiler (lease). Verwarming middels gashaard.
-Eigen grond.
-Vanwege het bouwjaar van de woning wordt er een ouderdoms- en asbestclausule in de koopakte opgenomen.
-Bouwjaar van de woning ca. 1930.
-Woonoppervlak ca. 75,9 m2 (nennorm 2580).
-Inhoud ca. 253,4m3. (nennorm 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning