Sibeliusplein 81 , SCHIEDAM


€ 210.000 k.k.

 • Aantal kamers

  5 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1971

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  278m3

 • Oppervlakte

  94 m2

Sibeliusplein 81 3122 XA Schiedam

Een sfeervol, gemoderniseerd 5 kamer appartement van ca. 94m2 met een balkon en vrije ligging. Het appartement heeft een mooie lichtval en prettige atmosfeer. Het appartement ligt in een prima onderhouden appartementencomplex met een actieve VVE, welke voorzien is van een lift. Aan het complex ligt een grote groenstrook, waardoor de ligging beschut is en het uitzicht erg fraai. Op de begane grond is een gezamenlijk afvalruimte die door de huismeester wordt beheerd. De locatie is ideaal met met alle voorzieningen in de nabijheid: buurtwinkels, supermarkt, scholen, openbaar vervoer, fitness, sauna, restaurants, snelwegennet en natuur recreatie.

Indeling:

Begane grond:
Afgesloten entree, bellen-brievenbussentableau, entree tot bergingen, liften, trappenhuis.

3e verdieping:
Entree, gang met tochtportaal, meterkast (8 groepen, met aardlekschakelaar en slimme meters), ruime bergkast kast met boiler. Deels betegeld toilet met duo-blok en fonteintje. Ruime woonkamer van ca. 26m2 met een aangrenzende kamer van ca. 8m2 welke bij de woonkamer getrokken is. Eventueel is de zijkamer weer als slaapkamer te gebruiken, maar ook prima als eetkamer of hobbyruimte. Vanuit deze kamer is tevens het balkon te bereiken. De woonkamer heeft aan de keukenzijde 2 vaste kasten. Dichte keuken voorzien van een vaste kast, net recht keukenblok met close-in-boiler en losse apparatuur. Twee slaapkamers aan de galerijzijde van ca. 5m2 en ca. 9m2. De hoofdslaapkamer van ca. 12m2 bevindt zich aan de aan de balkonzijde. De modern uitgevoerde badkamer is voorzien van een douche cabine, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

Balkon:
Ruim balkon van ca. 10m2 gelegen op het zuid-westen.

VVE:
Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 241,- inclusief voorschot stookkosten.

Berging:
Berging van ca. 5m2 gelegen op de begane grond.

Overige:
-Oplevering in overleg
-Bouwjaar ca. 1971
-Woning gelegen op eigen grond
-Verwarming middels blokverwarming en warmwater middels boiler
-Oppervlakte ca. 94m2
-Inhoud ca. 278m3

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning