Schubertplein 63 , SCHIEDAM


€ 192.500 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1967

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  222m3

 • Oppervlakte

  80 m2

Schubertplein 63 3122 NE Schiedam

4-kamer KLUS appartement (ca. 80m2) voor zelfbewoning op de 4e verdieping van een goed onderhouden appartementen complex.
Het appartement beschikt over dichte keuken met zeer eenvoudig keukenblok, badkamer en toilet en is onlangs voorzien van dubbel glas. Het wooncomplex ligt in de componistenbuurt in de wijk Groenoord in Schiedam-Noord. De wijk is gelegen tussen natuurgebied Midden Delfland. In de directe omgeving zijn de uitvalsvoorzieningen naar de snelweg, uitstekend openbaar vervoer en een diversiteit aan winkels, scholen en sportfaciliteiten.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten gemeenschappelijke entree met bellentableau. Toegang tot de bergingen, trappenhuis en de onlangs vernieuwde liften die nu op iedere verdieping stoppen.

4e verdieping:
Entree, gang en meterkast.
Ruime woonkamer van ca. 26m2. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een ruim balkon gelegen op het zuiden. Dichte keuken met zeer eenvoudig keukenblok (ca. 6m2) en boiler (eigendom).
Tussen hal met toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer met wasmachine aansluiting, apart toilet met fontein. Praktische inpandige berging.
Hoofdslaapkamer van ca. 14m2 gelegen aan de galerijzijde. De twee slaapkamers aan de balkonzijde zijn ca. 9m2 en 6m2, waarvan de laatste tevens toegang biedt tot het balkon.

Berging:
Op de begane grond bevindt zich een eigen berging.

Overige:
- Warm water middels boiler (eigendom).
- Gelegen op grond welke is uitgegeven in erfpacht t/m 30 juni 2070. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 30 juni 2046.
- Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage ca. € 168,40 per maand, inclusief voorschot stookkosten.
- Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk.
- Projectnotaris: Van der Valk Netwerk Notarissen.
- Zelfbewoningsplicht.
- Verkoop regulerend beding van toepassing.
- Plattegrond is van een vergelijkbaar appartement (gespiegeld). Deze woning is niet volgens NEN 2580 ingemeten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is niet volgens NEN2580 ingemeten. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning