Rozenburgsestraat 16 B, SCHIEDAM


€ 227.000 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1934

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  313m3

 • Oppervlakte

  91 m2

Rozenburgsestraat 16 B 3114 BT SCHIEDAM

Een sfeervolle 4 kamer dubbele bovenwoning gelegen op de 1e en 2e verdieping. De woning ligt op een leuke locatie in Schiedam Zuid. De kozijnen zijn grotendeels van kunststof met HR glas (2012 woongedeelte en 2013 slaapverdieping). De keuken is rond 2018 vernieuwd. Het toilet is deels vernieuwd (2024). Het hoofd dak is in 2021 vernieuwd. De woning ligt op loopafstand van allerlei handige buurtwinkels: bakkerij, slager, Gall en Gall, Etos, sigarenboer, fietsenzaak, snackbar, etc. Albert Heijn is hier ook gevestigd. Houdt u van het water? U wandelt binnen 5 minuten naar de Maas en het park. Via de watertaxi is Rotterdam ook snel te bereiken. Het centrum van Schiedam is binnen 5 minuten fietsen te bereiken. Ook snelwegen, scholen en openbaar vervoer zijn in de buurt.

INDELING

Begane grond;
Entree, gang en meterkast. Toegang naar de eerste verdieping.

1e verdieping:
Hal, toilet met hand wasbakje. Sfeervolle woonkamer inclusief keuken van ca.36,5m2 met een mooie lichtinval. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en geeft toegang tot het balkon.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, heteluchtoven, afzuigkap en een gaskookplaat. In 2024 is er een nieuw raam geplaatst.

2e verdieping
Overloop. Moderne badkamer voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en cv ketel opstelling. Toegang naar de serre/wasruimte.
Slaapkamer aan de achterzijde van 9m2 met openslaande deuren. Voor slaapkamer van ca. 7,4m2 en ca. 10,7m2.

Balkon/Serre
Op de slaapverdieping bevindt zich een serre/wasruimte van ca. 7,8m2. Hier is ook de wasmachine opgesteld. De serre behoeft wel onderhoud.
Op de woonverdieping bevindt zich een balkon van 4,8m2.

Overige:
-Oplevering in overleg, kan per direct;
-De woning is gelegen op eigen grond;
-Verwarming en warm water middels HR CV ketel uit 2012 (Remeha).
-VvE aanwezig met een bijdrage van € 75,- per maand;
-Het pand dateert uit ca. 1934 en om die reden wordt er een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst;
-Ideale ligging vlakbij winkelstraat met alle praktische winkels en supermarkt. Ook op loopafstand van de Maasboulevard;
-Woonoppervlakte van 91,4m2 (Nennorm 2580);
-Inhoud 313,3m3 (Nennorm 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht.
Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning