Rotterdamsedijk 253 C, SCHIEDAM


€ 222.500 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1950

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  227m3

 • Oppervlakte

  68 m2

Rotterdamsedijk 253C 3112 AL SCHIEDAM

OPKOOPBESCHERMING VAN TOEPASSING!

Ruim en bijzonder net afgewerkt 4 kamer appartement gelegen op de 3e verdieping. De woning beschikt over een lichte woonkamer, 3 slaapkamers, aparte keuken en een nette badkamer en toilet. Het appartement is geheel voorzien van een nette wand en vloerafwerking. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex met actieve VvE. Het centrum van zowel Rotterdam als Schiedam, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen bevinden zich in de directe nabijheid.

INDELING

Begane grond:
Afgesloten entree met bellen en brievenbussen.

3e verdieping:
Entree, hal, separaat toilet, meterkast. 3 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van respectievelijk ca. 9.3m2, ca. 9.5m2 en 9.7m2 (met toegang tot het balkon). De keuken is apart en gelegen aan de straatzijde. Het nette keukenblok met een gaskookplaat wordt aangevuld met losse apparatuur. In het verlengde van de keuken hangt de CV ketel en is plaats voor de wasmachine. Aangrenzend bevindt zich een klein balkon. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De woonkamer is ca. 20m2 en heeft een prettige lichtinval en een nette vloer-en wandafwerking.

Berging:
Eigen berging van 5.1m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1950;
- Gelegen op eigen grond;
- De woning ligt in een gebied waar een opkoopbescherming van kracht is;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas (behoudens keuken deur voorzijde);
- Verwarming en warm water middels eigen CV ketel uit ca. 2018;
- Actieve VvE, bijdrage van ca. € 161,35 per maand;
- Oplevering in overleg;
- Gebruiksoppervlakte wonen 68.2m2 (NEN2580);
- Inhoud 226.5m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning