Rotterdamsedijk 247 b, SCHIEDAM


€ 239.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1950

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  232m3

 • Oppervlakte

  70 m2

Rotterdamsedijk 247 b 3112 AL SCHIEDAM

Een modern, sfeervol 3 voorheen 4 kamer appartement (eerste verdieping) gelegen op een praktische locatie nabij het centrum van Schiedam en Rotterdam. Het appartement heeft een modern en verzorgd uiterlijk en is in 2016 voorzien van een nieuwe badkamer, toilet en cv ketel. In 2023 is er een hoogwaardige pvc eikenvloer gelegd met een jumpax ondervloer. De kozijnen zijn grotendeels uitgevoerd in kunststof met dubbel glas. De ligging tegen het centrum is erg praktisch met alle winkels, supermarkten, restaurants, cafés’, theater, bibliotheek, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik.

Indeling:
Entree, hal, toilet. Dichte keuken voorzien van een keukenblok en ruimte voor wasmachine en cv ketel. Toegang naar een klein balkon. Moderne badkamer (2016) voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Sfeervolle woonkamer van ca. 31,9m2 voorzien van een mooie lichtinval en toegang naar een 2e balkon. Slaapkamer I van ca. 9,4m2. Slaapkamer II van ca. 9,5m2. Het hele appartement is voorzien van een hoogwaardige pvc eikenvloer met een jumpax ondervloer.

Balkon:
Balkon aan de woonkamerzijde van ca. 3,3m2 gelegen op het zuiden. Balkon aan de keukenzijde van ca. 1,1m2 gelegen op het noorden.

Berging:
Ruime berging in de onderbouw van 4,35m x 1,68m.

Bijzonderheden:
-Asbestclausule en ouderdomsclausule zijn van toepassing;
-De woning ligt in een gebied waar een opkoopbescherming van kracht is.

Overige:
-Oplevering kan per half juni 2024;
-Bouwjaar 1950;
-Eigen grond;
-Bijdrage VvE € 169,- per maand;
-Energielabel D;
-Verwarming en warm water middels CV ketel uit 2016;
-Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas;
-Gebruiksoppervlakte 69,9m2 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning