Rotterdamsedijk 205 b, SCHIEDAM


€ 199.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1950

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  235m3

 • Oppervlakte

  72 m2

Rotterdamsedijk 205 b 3112 AG SCHIEDAM

De woning ligt in een gebied waar een opkoopbescherming van kracht is!

Een 3 kamer appartement gelegen op de eerste verdieping! Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, keuken en 2 balkons. Gelegen aan de rand van Schiedam met de tramhalte direct voor de deur. Binnen 5 minuten lopen is het centrum van Schiedam te bereiken en de hot spots van Rotterdam liggen op 15 minuten afstand.

Begane grond:
Gesloten entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en toegang tot de bergingen in de onderbouw.

1e verdieping:
Entree in hal met meterkast, toilet. De ruime en lichte doorzonwoonkamer van ruim 35m2 is afgewerkt met een laminaatvloer en gesausde wanden. In de woonkamer bevindt zich een schouw echter wordt het rookkaneel niet meer gebruikt. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon. De aparte keuken is voorzien van een verouderde opstelling welke is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en een spoelbak. Verder bevindt zich in de keuken de aansluiting van de wasmachine en is er toegang tot het balkon aan de voorzijde. De badkamer is vanuit de keuken bereikbaar, is geheel betegeld en beschikt over een douche en een wastafel. Slaapkamer I van ca. 8m2 en slaapkamer II van ca. 9m2.

Bijzonderheden:
-"As is, where is" clausule van toepassing;
-Asbest clausule van toepassing;
-Verkoper heeft woning nooit bewoond, dit wordt specifiek in de koopakte vermeld;

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Eigen berging in de onderbouw;
-Gelegen op eigen grond;
-Verwarming middels blokverwarming;
-Warm water middels geiser;
-Deels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en deels voorzien van enkele beglazing in houten kozijnen;
-Het appartement is voorzien van 2 balkons;
-De bijdrage aan de actieve vereniging van eigenaren bedraagt € 143.03 per maand exclusief € 57.75 aan stookkosten (stookkosten kunnen in de toekomst wijzigen gezien de veranderende prijzen van gas en elektra);
-Gebruiksoppervlakte 71.6m2 (NEN2580);
-Inhoud 234.8m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning