Rossinistraat 17 , SCHIEDAM


€ 174.500 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1965

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  84 m2

Rossinistraat 17 3122 HK Schiedam

Een sfeervol ruim 4 kamer appartement op de 1e verdieping met een mooie lichtinval, vrije ligging, een heerlijk ruim balkon op het zuiden en een eigen berging op de begane grond. De woning maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementencomplex met een actieve VVE. Het appartement heeft een praktische ligging met in directe nabijheid van drie buurtwinkelcentra: Kethel, Hof van Spaland en Laan van Bol'es. Tevens diverse sportfaciliteiten, uitvalswegen en openbaar vervoersvoorzieningen in de direct omgeving.

Indeling
Begane grond:
Afgesloten entree op de begane grond en toegang tot de bergingen.

1e verdieping:
Entree, gang met bergkasten, meterkast en toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fonteintje. Ruime woonkamer van ca. 20m2 (welke eventueel te vergroten is met de naast gelegen kamer). Slaap/werkkamer van ca. 7m2. Slaapkamer van ca. 14m2 voorzien van vaste kasten en met toegang tot het balkon. Slaapkamer van ca. 12m2 welke tevens voorzien is van vaste kasten. Dichte keuken gelegen aan de voorzijde met deur naar tweede balkon. De keuken is voorzien van een net keukenblok aangevuld losse apparatuur. Moderne badkamer voorzien van een douche cabine, wastafel en droger- en wasmachineaansluiting.

Balkon:
Aan de achterzijde bevindt zich een heerlijk ruim balkon op het zuiden van ca. 10m2, ruim genoeg om in te richten met een lounge set.

Berging:
In de onderbouw bevindt zich de eigen ruime berging van ca. 7m².

Bijzonderheden
-Oplevering 6 weken na oplevering nieuwe woning verkoper, uiterlijk 01-06-2020
-Afgekocht erfpacht tot 1 juli 2040.
-Dak vervangen in 2013
-Gevel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd in 2012
-Op dit moment wordt het portiek gerenoveerd naar een moderne uitstraling. Na de renovatie zal deze regulier worden schoongemaakt
-Grotendeels voorzien van dubbel glas.
-Centrale verwarming middels blokverwarming, warmwater middels geiser die jaarlijks wordt onderhouden.
-Bijdrage VvE van € 139,02 per maand, exclusief €60,- voorschot stookkosten.
-Woonoppervlak bedraagt ca. 84m2 (NEN2580)
-Inhoud ca. 261m3 (NEN2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning