Rhoonsestraat 18 A, SCHIEDAM


€ 209.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1906

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  232m3

 • Oppervlakte

  63 m2

Rhoonsestraat 18 A 3114 PP SCHIEDAM

Een moderne, sfeervolle, goed onderhouden 3 kamer dubbele bovenwoning op de 1e en 2e verdieping met een aparte berging achter de woning. Door de hoekligging heeft de woning een prettige lichtinval en daardoor positieve vibe. De badkamer is recent deels vernieuwd (2023). Afgelopen jaren is ook het buitenonderhoud gedaan, wat voor de nieuwe eigenaar een groot voordeel is. In 2015 is er een dakkapel geplaatst en in 2019 is er nieuwe dakbedekking gelegd inclusief isolatie. Ook zijn de goten voorzien van nieuw zink en en zijn de boeiboorden vernieuwd (2015). Alle kozijnen zijn van kunststof met dubbelglas. CV ketel is vernieuwd en airco geplaatst in 2022. De VvE is actief. De woning ligt in een straat in Schiedam-Zuid en heeft een dorps karakter met op loopafstand allerlei handige buurtwinkels: bakkerij, slager, Gall en Gall, Etos, sigarenboer, fietsenzaak, snackbar, etc. Albert Heijn is hier ook gevestigd. Houdt u van het water dan wandelt u binnen 5 minuten naar de Maas (Waterweg) en het park. Via de watertaxi is Rotterdam ook snel te bereiken. Het centrum van Schiedam is binnen 5 minuten fiets afstand te bereiken. Ook snelwegen, scholen en openbaar vervoer zijn in de buurt.

Indeling

1e verdieping:
Trapopgang naar de eerste verdieping. Entree, sfeervolle woonkamer van ca.19m2 met een mooie lichtval met aansluitend de royale keuken van ca. 12,5m2. De hoekkeukenopstelling is voorzien van een koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combi oven. Moderne badkamer uit 2015 en vernieuwd in 2023 met een gietvloer, vloerverwarming, douchecabine en wastafelmeubel (2015).

2e verdieping
Overloop voorzien van een dakkapel, opstelling wasmachine, droger en cv ketel. Slaapkamer van ca. 8,3m2 en een slaapkamer van ca. 10,5m2 beide voorzien van een dakraam. Door het schuine dakvlak zijn de slaapkamers feitelijk veel groter dan weergegeven. Alle meters onder de 1,5m hoogte worden namelijk niet meegenomen (Nennorm 2580 meetregel).

Berging:
Naast de woning bevindt zich een eigen berging van ca. 4m2.

Overige:
-Oplevering in overleg;
-De woning is gelegen op eigen grond;
-Verwarming en warm water middels HR CV ketel uit 2022 (Intergas), vloerverwarming aanwezig in de badkamer;
-VvE aanwezig met een bijdrage van € 100,- per maand;
-Nieuw dakkapel geplaatst 2015. Nieuwe dakbedekking gelegd inclusief isolatie (2019);
-Nieuwe zinken goten inclusief trespa boeiboord (2015). Alle kozijnen zijn van kunststof met dubbelglas. CV ketel is vernieuwd in 2022. Airco geplaatst in 2022;
-Het pand dateert uit ca. 1906 en om die reden wordt er een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst;
-Ideale ligging vlakbij winkelstraat met alle praktische winkels en supermarkt. Ook op loopafstand van de Maasboulevard;
-Woonoppervlakte van 63,2m2 (Nennorm 2580);
-Inhoud 232,3m3 (Nennorm 2580).


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning