Prins Mauritsstraat 75 , SCHIEDAM


€ 150.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1988

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  65 m2

Prins Mauritsstraat 75 3116 GE Schiedam

Een super leuk 3 kamer starters appartement gelegen op de 1e verdieping van een goed onderhouden complex in een rustig en gezellig straatje in Schiedam West. De woning beschikt over een riant balkon ca. 10m2 (op het zuidoosten), heeft een sfeervolle lichte woonkamer met een half open keuken en twee slaapkamers. Het appartement ligt in het mooie Nassau-Kwartier een karakteristieke wijk met veelal jaren’30 woningen. Buurtcentra, winkels, supermarkten, openbaarvervoer zijn allen binnen handbereik. Via uitvalswegen bereikt u binnen 5 minuten het snelwegenverkeersnet.

Indeling:
Hoofdentree met af te sluiten centrale hal, brievenbus en trappenhuis.

Eerste verdieping:
Entree, gang, toilet met fonteintje. Badkamer met douchehoek, wastafel en radiator en ventilatie. Ruime woonkamer van ca. 30m2 met een half open keuken (IKEA) voorzien van losse apparatuur en met een directe toegang naar het terras. Naast de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken/binnenberging voorzien van CV-ketel en wasmachine aansluiting. Twee slaapkamers aan de voorzijde van ca. 11,5m2 en ca. 8m2.

Terras:
Mooi gelegen zonnig terras van ca. 10m2 gelegen zuidoosten. Het balkon is in 2018 voorzien van een nieuwe bitumenlaag en nieuwe afscheiding.

Berging:
Bij het appartement behoort een eigen berging gelegen op de begane grond.

Parkeren:
Bij het complex horen parkeerplekken voor alleen de bewoners, verder voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 97,06;
-Gedeeltelijk voorzien van dubbelglas;
-De erfpacht is voor 50 jaar afgekocht tot 1 juli 2038, recht loop tot 2087;
-Bouwjaar 1988;
-Warmwater en verwarming middels Vaillant CV HR ketel uit 2010 (leasecontract loopt nog 2 jaar);
-Woonoppervlak van 65,1m2 nennorm 2580;
-Inhoud van 197,7m3 nennorm 2580.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning