Prins Mauritsstraat 12 , SCHIEDAM


€ 350.000 k.k.

 • Aantal kamers

  7 kamers

 • Aantal slaapkamers

  6 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1908

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  193 m2

Prins Mauritsstraat 12 3116 GG Schiedam

Een riant 7 kamer herenhuis (bouwjaar 1908) van ca. 193 m2 woonoppervlak met een 11 m diepe zonnige tuin op het westen. De begane grond is voorzien van een royale woonkamer inclusief keuken van maar liefst 58 m2. De woning ligt in een kindvriendelijke, rustige wijk (Nassau kwartier) met scholen, parken, buurtcentra en openbaar vervoer in de directe omgeving. Tevens zijn de snelwegen A20, A13 en A4 binnen 5 minuten te bereiken.

INDELING

Begane grond
Entree, hal en vrijhangend toilet. Royale woonkamer inclusief keuken van totaal ca. 58 m2 met toegang naar de tuin via openslaande deuren en via de keukendeur. De woonkamer is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming, spachtelputzwanden, nieuw plafond en een trapkast met meterkast. De keuken is modern uitgevoerd en voorzien van een combi-magnetron, close in boiler, rvs afzuigkap en een koelkast.

1e verdieping
Overloop met een vrijhangend toilet met fonteintje. Badkamer van 8,7 m² voorzien van een douchecabine, ligbad en een wastafel. Achterslaapkamer van ca. 19,7 m2 met toegang naar het balkon via openslaande deuren en toegang naar de badkamer. Achterslaapkamer van ca. 9 m2 ook te gebruiken als walk in closet. Voor slaapkamer van ca. 21,5 m2.

2e verdieping
Overloop voorzien van opstelling wasmachine/droger en bergruimte. Voorslaapkamer van ca. 10 m2 voorzien van een cv combi ketel en inbouwkasten. Achterslaapkamer van ca. 16 m2 voorzien van een wastafel. Achterslaapkamer van ca. 11 m2 voorzien van een wastafel.

Tuin
Zonnige achtertuin op het westen van ca. 11 m diep en 5,3 m breed voorzien van een terras, bordes met vaste planten, aluminium fietsenschuur en een buitenkraan.

Overige
Oplevering in overleg, kan per direct. Meterkast met een nieuwe groepenkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaar). De voorgevel is gereinigd. De kozijnen zijn op begane grond niveau voorzien van dubbelglas en op de verdieping van enkel glas. De woning staat op eigen grond. De begane grond is naar verwachting voorzien van een betonnen constructie. Bouwjaar woning 1908. Woonoppervlak ca. 193 m2. Inhoud ca. 690 m3. Perceeloppervlak van 120 m2. De ouderdomsclausule en de clausule "woning niet door verkoper zelf bewoond" zijn van toepassing.

’Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.’’

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning