Paulus Potterstraat 25 , SCHIEDAM


€ 282.500 k.k.

 • Aantal kamers

  6 kamers

 • Aantal slaapkamers

  5 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1930

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  463m3

 • Oppervlakte

  131 m2

Paulus Potterstraat 25 3117XB Schiedam

Een riante 5/6 kamer eengezinswoning van ruim 130m2 gebruiksoppervlakte. De woning beschikt over een moderne keuken en sanitair. Qua buitenruimte heeft deze woning zowel een achtertuin als 2x een balkon. De ligging in Schiedam-West is ideaal ten opzichte van winkels, scholen, openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen.

Begane grond:
Entree, hal, toilet met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping. Zeer ruime woonkamer van bijna 40m2 met sfeervolle openhaard en in het verlengde de afgesloten keuken. De woonkamer beschikt verder nog over een trapkast waar tevens de meterkast zich bevindt. De keuken is voorzien van een hoekkeuken met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Overloop, werkkamer van ca. 4m2, slaapkamer van ca. 13m2 met schuifkastenwand (gelegen aan de straatzijde). Moderne ruime badkamer (2016) voorzien van een toilet, dubbele wastafel en een inloopdouche. Via de badkamer toegang tot de hoofdslaapkamer van ca. 13m2 gelegen aan de tuinzijde met tevens een schuifkastenwand en een deur naar het balkon.

2e verdieping:
Ruime overloop met wasmachineopstelling. Slaapkamer van ca. 6m2. Ruime slaapkamer van ca. 19m2 voorzien van een wastafel en toegang tot het balkon.

Tuin:
De tuin ligt op het zonnige westen en is ruim 9 meter diep (vanaf de woonkamer) en ca. 5.00 meter breed. In de tuin staat een houten berging.

Overige:
-Oplevering in 6 weken na oplevering nieuwe woning verkoper, uiterlijk 31-12-2021
-Bouwjaar 1930
-Kruipkelder opgespoten met schelpen
-Dakpannen en boeiboorden vervangen in 2011 evenals zink op het balkon 2e verdieping
-Het pand valt niet onder de funderingsmonitoring van de gemeente Schiedam en is op het Servicepunt Woningverbetering ook niet als funderingsprobleem bekend
-Voorzien van dubbelglas
-CV uit 2015
-Ouderdomsclausule van toepassing
-Asbestclausule van toepassing
-Gebruiksoppervlakte 131m2 (NEN2580
-Inhoud 463m3 (NEN2580)
-Perceel 100m2 (Kadaster)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning