Parkweg 337 , SCHIEDAM


€ 172.500 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1959

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  206m3

 • Oppervlakte

  63 m2

Parkweg 337 3119 CK Schiedam

De woning ligt in een gebied waar een opkoopbescherming van kracht is!

3-kamer appartement van ca. 63 m2 met een balkon op het zuidwesten, gelegen dichtbij het centrum van Schiedam. De woning is eenvoudig uitgevoerd en dient gemoderniseerd te worden. Het appartement ligt aan de rand van het oude centrum van Schiedam met zijn grachten en historische bebouwing. In de directe omgeving vind je onder andere: supermarkten, winkels, het theater en gezellige restaurants en cafés. De locatie is verder ideaal met het openbaar vervoer, waaronder metrostation Parkweg, op loopafstand. Ook het snelwegennetwerk is goed te bereiken.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten entree, bellentableau, brievenbussen, liften, en trapopgang.

4e verdieping:
Entree, tochtportaal, hal, meterkast en toilet. Dichte keuken van ca. 8 m2 met eenvoudig keukenblok met ingebouwde gaskookplaat en oven, afzuigkap en boiler voor warm water. De keuken geeft toegang tot de badkamer van ca. 3,5m2 voorzien van een douche cabine, wastafel met meubel en een wasmachineaansluiting. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer van ca. 19 m2 met toegang tot het ruime balkon van 6,8 meter breed en 1,1 meter diep gelegen op het zuidwesten, aan de voorkant van het complex. De eerste slaapkamer van 10 m2 is gelegen aan de galerijzijde van de woning. De tweede slaapkamer van 12 m2 is gelegen aan de voorzijde en geeft toegang tot het balkon. Deze slaapkamer is te bereiken via de badkamer.

Berging:
Berging in de onderbouw van ca. 5,3 m2.

Bijzonderheden:
-"As is, where is" clausule van toepassing;
-Asbestclausule van toepassing;
-Projectnotaris van toepassing - Van Gastel Notarissen Vlaardingen;
-Verkoper heeft woning zelf nooit bewoond, dit wordt specifiek in de koopakte genoemd;
-De woning ligt in een gebied waar een opkoopbescherming van kracht is;

Overige:
-Gebruiksoppervlak ca. 62,8 m2 (MEM2580);
-Bouwjaar 1959;
-Eigen grond;
-Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk;
-Bijdrage VvE € 167,14 per maand incl. voorschot stookkosten van € 45,86;
-Verwarming middels blokverwarming. Warm water middels boiler (eigendom);
-Deels kunststof kozijnen met dubbel glas en deels houten kozijnen met enkel glas;
-Inhoud ca. 205,9m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning