Over de Vesten 33 , SCHIEDAM


€ 200.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1977

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  254m3

 • Oppervlakte

  83 m2

Over de Vesten 33 3116AE Schiedam

BIEDEN VANAF € 200.000,- KOSTEN KOPER

Ruim 3-kamer hoekappartement van 83m2 gebruiksoppervlakte, gelegen op de 3e verdieping van een keurig en goed onderhouden appartementencomplex. Dit appartement beschikt over een eigen parkeerplaats! Het appartement dient intern gemoderniseerd te worden. Op 2 minuten loopafstand ligt het bruisende en gezellige stadscentrum van Schiedam. Openbaar vervoer, uitvalswegen en winkels bevinden zich in de directe omgeving.

Begane grond:
De hal is recentelijk gerenoveerd en voorzien van bellentableau, videofoon en brievenbussen. Doorgang naar de liftinstallaties en bergingen met parkeergarage.

3e verdieping:
Ruime gang richting de woning. Entree, meterkast, separaat toilet, ruime inpandige berging met de opstelling van de HR CV-ketel, merk Intergas, bouwjaar 2017. De eenvoudig uitgevoerde badkamer is voorzien van douche en een wastafel. Slaapkamer I is ca. 12m2 en geeft toegang tot het balkon. Slaapkamer II is tevens ca. 12m2. De woonkamer is voorzien van een open keuken van tezamen bijna 40m2. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met losse apparatuur.

Parkeerplaats:
De woning beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. De parkeerplaats vertegenwoordigd een waarde van ca. 12.500 euro en is bij de prijs inbegrepen.

Berging:
Eigen berging van ruim 6m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1977
- Eigen grond;
- Oplevering kan spoedig
- De woning dient intern gemoderniseerd te worden;
- Zeer goed functionerende VvE, maandelijkse VVE bijdrage van € 180.22(woning), € 9.26 (berging) en € 34.00 (parkeerplaats);
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Gebruiksoppervlakte ca. 83m2 (NEN2580)
- Inhoud ca. 254m3 (NEN2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning