Over de Vesten 110 , SCHIEDAM


€ 150.000 k.k.

 • Aantal kamers

  2 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1977

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  195m3

 • Oppervlakte

  68 m2

Over de Vesten 110 3116 AH Schiedam

Eenvoudig uitgevoerd 2 kamer appartement op de 9e verdieping met een berging in de onderbouw en eigen parkeerplaats (optioneel) in de garage van een goed onderhouden appartementencomplex. Het appartement is voorzien van dubbel glas en recent is de CV ketel vernieuwd. De woning heeft fraai vrij uitzicht naar de Skyline van Rotterda. In de directe omgeving is alles voorhanden; centrum, openbaar vervoer, restaurants, winkels, theater, snelwegennet, scholen etc.

Indeling entree:
Centrale hal met bellentableau (videofooninstallatie). Afgesloten hal met brievenbussen en toegang tot twee liften, trappenhuis.

Indeling appartement:
Hal met videofooninstallatie, toegang tot meterkast, vaste kast met veel bergruimte, wasmachineaansluiting en opstelling HR cv ketel (2017). Eenvoudig uitgevoerd toilet en tevens eenvoudig uitgevoerde badkamer voorzien van bad/douche, wastafel en radiator. Slaapkamer van 13m2 met toegang tot het balkon. Ruime woonkamer met open keuken van totaal ca. 37m2. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok.

Berging:
De woning beschikt over een eigen berging.

Parkeerplaats:
Optioneel is er een parkeerplaats te koop voor € 12.500,- k.k. in de afgesloten garage. De vve bijdrage voor de voor de parkeerplaats is 34 euro per maand.

Projectnotaris:
De overdracht dienst plaats te vinden bij Van Gastel Notarissen in Vlaardingen.

Bijzonderheden:
-De woning is net, maar eenvoudig uitgevoerd
-Geheel voorzien van dubbelglas
-Actieve en financieel gezonde VVE met en bijdrage per maand van ca. 144.59 euro per maand (woning + berging)
-In de koopovereenkomst wordt een extra clausule opgenomen, dat de verkoper de eigenaar is, maar de woning zelf nooit bewoond heeft
-Warm water en verwarming voorzieningen door middel van CV Combi ketel uit ca. 2017 merk Intergas
-Woonoppervlakte ca. 68m2
-Inhoud 195m3
-Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning