Nieuwstraat 22 b, SCHIEDAM


€ 275.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1800

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  308m3

 • Oppervlakte

  91 m2

Nieuwstraat 22 B 3111 JP Schiedam

Wat een leuke, centrale ligging heeft dit moderne 3 kamer beneden appartement (oorspronkelijk bouwjaar ca. 1800) van ca. 91m2 woonoppervlak met energielabel "A". Het appartement had als bestemming kantoorruimte en is recent (2018) gewijzigd in wonen. Het appartement is daardoor voorzien van een unieke voorgevel met een grote hardhouten pui met openslaande deuren en HR ++ glas (2021). Plafond is hoger dan gemiddeld en de begane grondvloer is van beton. Ook zijn de plafonds en muren recent vernieuwd en voorzien van stucwerk. De woonkamer inclusief keuken is ruim van formaat ca. 40m2. Het appartement ligt op een ideale locatie, rustig maar midden in het historische centrum van Schiedam met alle voorzieningen in de buurt. Cafe's, restaurants, theater, grachten, supermarkten, tram, bus etc.

INDELING

Begane grond:
Entree, woonkamer met een open keuken van totaal ca. 40m2 voorzien van een laminaatvloer, inbouwkast en cv kast. De keuken is voorzien van een granietenblad, vaatwasser, oven, afzuigkap, carrouselkast, keramische kookplaat, afzuigkap, losse koelkast. Gang naar de slaapkamers. Twee slaapkamers van ca. 16,2m2 en 13,3m2. Moderne badkamer 1,82m x 1,4m voorzien van een douche met massage paneel en een wastafelmeubel. Aparte wasruimte met wasmachine aansluiting en bergruimte. Separaat toilet met handwasbakje. De kamers zijn voorzien van een lamelparket.

Overige:
-Oplevering in overleg.
-Bouwjaar ca. 1800.
-Energielabel A.
-HR combi ketel Remeha Avanta uit 2011.
-De woning is grotendeels geïsoleerd (plafond ca 15cm en tussenmuren).
-Rond 1990 is het pand voorzien van diverse stalen binten (aannemer Vd Tempel).
-Nieuwe elektra groepenkast inclusief glasvezel en slimme meters.
-Kozijnen zijn van hardhout met HR++glas.
-Erfpacht is afgekocht tot 2045 en loopt tot 2094.
-VvE is actief met een bijdrage van € 65,- per maand (KVK inschrijving, opstalverzekering, bankrekening en MJOP).
-Ouderdoms-, asbestclausule zijn van toepassing vanwege het bouwjaar van de woning.
-In de koopakte wordt ook melding gemaakt dat de eigenaar niet zelf in de woning heeft gewoond (niet zelf bewoond clausule).
-Gebruiksoppervlak is 91m2 (nennorm 2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning