Nieuwe Maasstraat 90 a, SCHIEDAM


€ 165.000 k.k.

 • Aantal kamers

  1 kamers

 • Aantal slaapkamers

  0 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1927

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  138m3

 • Oppervlakte

  36 m2

Nieuwe Maasstraat 90 A 3114 TP Schiedam

Een sfeervolle benedenwoning (type studio) met een hoekligging en met een mooie lichtval en glas in lood boven ramen. Dit voormalige kruidenierswinkeltje heeft ca. 36m2 gebruiksoppervlakte wonen en maakt deel uit van een goed en recent (2022) onderhouden gebouw: nieuw dak (dakpannen), nieuwe goot, kozijnen zijn ook grotendeels vernieuwd in kunststof met dubbelglas. Ook de gevel is gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton. De badkamer is lekker groot. De woning ligt in de wijk Schiedam-Zuid, een wijk met een dorps karakter. Op loopafstand vindt u allerlei handige buurtwinkels: bakkerij, slager, Gall en Gall, Etos, Primera, fietsenzaak, snackbar, etc. Albert Heijn is hier ook gevestigd. Binnen 5 minuten wandelt u naar de Maas (Waterweg) en het park. Via de watertaxi is Rotterdam ook snel te bereiken. Het centrum van Schiedam is binnen 5 minuten fietsen te bereiken. Ook snelwegen, scholen en openbaar vervoer zijn in de buurt.

Indeling:
Entree, sfeervolle woonkamer/slaapkamer van ca. 21m2 met een mooie lichtval. Toegang naar de ruime badkamer van ca. 8m2 voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, radiator, wasmachine aansluiting en opstelling cv ketel. Separaat vrijhangend toilet. Dichte keuken van ca. 6m2 voorzien van een hoekkeuken met apparatuur.

Bijzonderheden:
Aangezien de woning meer dan 80 jaar oud is, worden onderstaande artikelen opgenomen in de koopakte:
-As is where is clausule;
-Asbest clausule;
-Verkoper heeft de woning nooit bewoond, dit wordt specifiek in de koopakte vermeld (zogenaamde niet zelf bewoond clausule).

Overige:
-Oplevering in overleg, kan eventueel snel;
-Bouwjaar ca. 1927;
-Grotendeels voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas (2022) en glas in lood bovenramen;
-Volledige appartement is voorzien van een betonnen vloer;
-VVE wordt nu opgericht (wel reeds ingeschreven in de kvk);
-Dak is vernieuwd 2022. Gevels zijn vernieuwd;
-Meterkast is vernieuwd;
-Verwarming en warm water (voor overdracht wordt er een nieuwe cv ketel geplaatst Remeha CW 4)
-Doordat de woning bijna 100 jaar oud zal er in de koopakte een "where is as is" artikel en asbestartikel worden opgenomen.
-Doordat verkoper zelf niet in de woning heeft gewoond, zal er een zelf niet bewoond artikel in de koopakte worden opgenomen.
-Gebruiksoppervlakte van de woning is 36m2 (nennorm 2580);
-Inhoud ca. 138m3 (NEN2580).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning