Nieuwe Maasstraat 130 , SCHIEDAM


€ 367.500 k.k.

 • Aantal kamers

  6 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1927

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  477m3

 • Oppervlakte

  135 m2

Nieuwe Maasstraat 130 3114 TS SCHIEDAM

Bijzonder ruime eengezinswoning van 135m2 gebruiksoppervlakte. De woning kan gebruikt worden als 2 woningen. De begane grond en de bovenste 2 verdiepingen hebben allebei een eigen badkamer en keuken. De begane grond verdieping is in 2022 vernieuwd. De woning ligt in Schiedam-Zuid en heeft een dorps karakter met op loopafstand allerlei handige buurtwinkels: bakkerij, slager, kippenboer, chocolaterie, Gall en Gall, Etos, sigarenboer, fietsenzaak, snackbar, etc. Albert Heijn is hier ook gevestigd. Houdt u van het water dan wandelt u binnen 5 minuten naar de Maas (Waterweg) en het park. Via de watertaxi is Rotterdam ook snel te bereiken. Het centrum van Schiedam is binnen 5 minuten fiets afstand te bereiken. Ook snelwegen, scholen en openbaar vervoer zijn in de buurt.

Begane grond:
Dubbele entree, trapopgang naar de 1e verdieping en een lange gang naar de slaapkamer van ca. 11m2, trapkast en badkamer. De badkamer is in 2022 vernieuwd en voorzien van een douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachine aansluiting. De woonkamer is tuingericht en samen met de open keuken ca. 29m2 groot. De keuken is tevens in 2022 gerenoveerd en voorzien van een hoekopstelling met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Overloop, toilet met fonteintje. Ruime woonkamer met open keuken van tezamen ca. 40m2. Trapopgang naar de 2e verdieping. De keuken bevindt zich aan de achterzijde. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van een oven, gaskookplaat met 4 pitten, afzuigkap en een vaatwasser.

2e verdieping:
Ruime overloop, CV ketel. De badkamer is in het midden van de verdieping gesitueerd en is voorzien van een wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en douche. De verdieping heeft 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 6m2, ca. 7m2 en bijna 13m2.

Tuin:
Zonnige achtertuin gelegen op het zuiden van bijna 5 meter diep en ca. 4.80 meter breed. In de tuin staat een berging van ca. 8m2.

Overige:
-Oplevering in overleg;
-Gezien het bouwjaar van de woning wordt er een ouderdomsclausule en een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst;
-Gelegen op eigen grond;
-De woning is ideaal te gebruiken als 2 aparte woningen, niet officieel gesplitst. Er zijn 2 aparte gas/elektra aansluitingen. Water is gezamenlijk;
-Platte dak vernieuwd in 2022;
-Begane grond in 2022 gerenoveerd;
-Bouwjaar ca. 1927;
-Kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas;
-Verwarming en warm water middels CV (2x);
-Gebruiksoppervlakte 134.6m2 (NEN2580);
-Inhoud 477.2m3 (NEN2580);
-Perceeloppervlakte 87m2 (Kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning