Middelharnissestraat 8 , SCHIEDAM


€ 225.000 k.k.

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1881

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  280m3

 • Oppervlakte

  80 m2

Middelharnissestraat 8 3114 RD Schiedam

De woning betreft een sfeervolle, goed onderhouden 2 laags eengezinswoning (oorspronkelijk bouwjaar 1881) met een mooi aangelegde tuin. De woning heeft een mooie lichte woonkamer inclusief keuken van ca. 41m2. Alle kozijnen zijn vervangen in hardhout met dubbelglas. Cv ketel Vaillant uit 2015. Hoofddak is deels vervangen in 2011 met isolatie en in 1998. Begane grondvloer is van beton. De slaapverdieping is voorzien van 2 (voorheen 3) slaapkamers en heeft een bergvliering. De woning ligt in een gezellige straat op een praktische locatie met alle voorzieningen in de nabijheid; buurtwinkels, supermarkt, scholen, openbaar vervoer, snelwegennet en recreatie/Maasboulevard. Deels grond/strook in gebruik van Gemeente Schiedam.

INDELING

Begane grond:
Entree, tochtportaal. Sfeervolle ruime woonkamer/keuken van ca. 41m2 met een hoog plafond en veel lichtinval. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en heeft veel kastruimte. Achter de keuken bevindt zich de badkamer voorzien van een douche, wastafel, toilet, wasmachine aansluiting en radiator.

1e verdieping:
Ruime overloop voorzien van een wastafel, cv ketel opstelling toegang naar bergvliering. Hoofdslaapkamer van ca. 16m2 voorzien van en schuifkasten en inbouwkast. Achterslaapkamer van ca. 9,4m2. Vanuit de overloop is een toegang naar het dak van de keuken/badkamer (Mogelijkheid to het realiseren van een derde slaapkamer en een dakterras).

Achtertuin:
De zonnige achtertuin met westen ligging van ca. 8,5m diep x 3,58/2,65 breed is leuk ingericht en voorzien van beplanting, terrastegels, stenen openhaard, bergkast en heeft een achterom. De achterste 8m2 van de tuin betreft gemeente grond en wordt voor € 13,- per jaar gebruikt.

Overige:
-Oplevering in overleg, kan per direct.
-Dakbedekking vernieuwd voorzijde ca. 2011 met isolatie en achtergedeelte rond 1998.
-Begane grond is voorzien van een betonnen vloer.
-Warm water en verwarming middels cv ketel Vaillant uit 2015.
-Naast radiatoren heeft de woonkamer ook een gas openhaard.
-Klein gedeelte van de achtertuin, naast de achterom is in bruikleen van de gemeente Schiedam, kosten ca. € 13,- p.j.
-Gezien het bouwjaar van de woning zal er een asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.
-Voor de woning kan vrij worden geparkeerd.
-Bouwjaar woning ca. 1881.
-Woonoppervlak 79,8m2 (nennorm 2580).
-Inhoud ca. 280m3 (nennorm 2580).
-Perceeloppervlak van 73m2 (Kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning