Meidoornlaan 18 , SCHIEDAM


€ 239.500 k.k.

 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1956

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m3

 • Oppervlakte

  83 m2

Meidoornlaan 18, 3121 AL Schiedam

Een sfeervolle, goed onderhouden, moderne 4 kamer eengezinswoning met een mooi aangelegde tuin inclusief chalet berging. De woning ligt op een mooie, rustige locatie en heeft een vrij zicht aan de voorzijde. De woning maakte deel uit van een in 2001 grootschalig renovatietraject, waarbij alle gevels zijn vernieuwd, daken zijn vernieuwd, kozijnen zijn vernieuwd en alle installaties zijn vernieuwd. De woning wordt netjes bewoond en ligt in de kindvriendelijke wijk "Tuindorp" met alle voorzieningen in de nabijheid: buurtcentra, parken, scholen, zwembad, sauna, snelwegennet en openbaar vervoer.

INDELING

Begane grond:
Entree, hal, kelderkast met een vernieuwde groepenkast en bergruimte. Toilet. Sfeervolle L- vormige woonkamer van ca. 31m2 voorzien van grenenvloerdelen, nieuwe gesausde wanden (2019) en een half open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, hete luchtoven (2020), afzuigkap, koelkast/vak en veel kastruimte.

Slaapverdieping:
Overloop, ruimte voor wasmachine en droger. Voorslaapkamer van ca. 10,3m2. Achterslaapkamer van ca. 13,6m2 met een frans balkon, achterslaapkamer van ca. 6,5m2. Moderne en verruimde badkamer voorzien van een douche, vrijhanged toilet en wastafelmeubel. De slaapverdieping is ook voorzien van grenenvloerdelen.

Vliering:
Middels een vlizotrap toegang tot de ruime vliering, waar tevens de CV-ketel (Remeha) is geplaatst en de mechanische ventilatie-unit.

Tuin:
Zonnige achtertuin van ca. 9,3m diep en ca. 6m breed, voorzien van nieuwe schuttingen (2017), houten chalet berging, achterom, beplanting en terras. Aan de voorzijde heeft de woning een buitenkraan.

Bijzonderheden:
-Oplevering planning 1 september 2020;
-Renovatie van gevel, dak, kozijnen en ramen in 2001;
-HR++ glas;
-De woning is voorzien van dubbele beglazing en hardhouten kozijnen;
-Voldoende parkeerruimte in de straat en omgeving;
-Groepenkast is vernieuwd;
-Erfpacht is afgekocht tot 30 juni 2050;
-Aangezien de woning ouder is dan 50 jaar wordt er in de koopakte een asbestclausule en ouderdomsclausule toegepast;
-Woonoppervlak ca. 82,6m2 (nennorm 2580);
-Inhoud ca. 326,7m3 (nennorm 2580);
-Perceel van 137m2 (kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning