Meeuwensingel 54 , SCHIEDAM


€ 600.000 k.k.

 • Aantal kamers

  6 kamers

 • Aantal slaapkamers

  4 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1977

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  604m3

 • Oppervlakte

  159 m2

Meeuwensingel 54 3121 XM SCHIEDAM

OPEN HUIS WOENSDAG 7 DECEMBER VAN 09:30 TOT 10:30 UUR! U kunt zonder afspraak binnen lopen. Zien wij u daar? Indien u vooraf alvast de documenten van de woning wenst te ontvangen verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons kantoor.

Zeer ruime 2^1kapwoning met bijna 160m2 gebruiksoppervlakte exclusief een ruime garage! Deze woning beschikt over een groot perceel van 279 (EIGEN GROND)! De woning is voorzien van een moderne badkamer en beschikt over heel veel potentie om er een schitterende droomwoning van te maken! Er is een mogelijkheid om op eigen grond te parkeren en de ligging aan de achterzijde is zeer rustig. Het dorpje Kethel is gelegen in Schiedam-Noord en bevindt zich op perfecte locatie t.o.v. winkels (Hof van Spaland ligt om de hoek), openbaar vervoer, scholen en sportverenigingen. In 5 minuten zit je in Delftland waar je heerlijk kunt fietsen en recreëren. De diverse uitvalswegen (A20/A13/A4) zijn zonder problemen binnen 5 minuten te bereiken.

Begane grond:
Entree, ruime hal, wenteltrap naar de slaapverdieping, toilet met fonteintje. Zeer ruime woonkamer met open keuken van in totaal 52m2. De woonkamer heeft een speelse indeling en beschikt over een natuurstenenvloer met vloerverwarming en een open haard. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. De huidige keuken is uitgevoerd in een U-opstelling met hout front en diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping:
Overloop, trap naar de 2e verdieping. Slaapkamer I van 9.4m2. Slaapkamer II van ca. 15.5m2 met toegang tot het balkon aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer van ca. 18.2m2 met toegang tot het balkon aan de achterzijde en een eigen extra toegang tot de badkamer. Moderne badkamer (2019) voorzien van een inloopdouche, 2e toilet, dubbel wastafelmeubel en spiegel met verlichting.

2e verdieping en dakterras:
Ruime open zolderruimte van ca. 3.72m x ca. 5.55m voorzien van een dakraam, CV installatie en wasmachine aansluiting. In deze ruimte kan een extra kamer gecreëerd worden. Slaapkamer van ca. 12.2m3 met een dakraam. De 2e verdieping heeft een nokhoogte van 2.46 meter.

Tuin en oprit:
Ruime voortuin met toegang naar de garage met de mogelijkheid om 1 of 2 auto's te parkeren. De achtertuin ligt op het zonnige westen, beschikt over veel groen en vanuit de tuin zijn zowel de berging als de garage bereikbaar.

Garage:
Praktische ruime garage (ca. 5.42m x ca. 2,90m) voorzien elektra en een roldeur. De garage beschikt over een hoge nok met een vliering.

Overige:
-Oplevering per direct;
-Energielabel C;
-Combi cv ketel uit 2020;
-Voorzien van dubbelglas;
-Eigen grond;
-Bouwjaar woning 1977;
-Vanwege de leeftijd van de woning zal er een ouderdom en asbestclausule in de koopakte worden opgenomen;
-Recente bouwkundige keuring beschikbaar;
-Gebruiksoppervlak 158.9m2 (NEN2580).
-Inhoud 604,3m3 (NEN25802580);
-Perceel van 279m2 (Kadaster).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U kunt indien gewenst de woning voor het tekenen van de koopakte zelf inmeten en controleren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning