Louis Raemaekersstraat 291 , SCHIEDAM


€ 219.000 k.k.

 • Home
 • Aanbod
 • Louis Raemaekersstraat 291 , SCHIEDAM
 • Aantal kamers

  4 kamers

 • Aantal slaapkamers

  3 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1968

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  261m3

 • Oppervlakte

  84 m2

Louis Raemaekersstraat 291 3119 NW Schiedam

Een sfeervol ruim 4 kamer hoek appartement (12e verdieping) met een zonnige ligging, veel privacy en met een prachtig uitzicht bijna (270gr). Diverse ruiten zijn in 2020 vervangen HR ++ glas. Balkon is recent (2021) voorzien van composiet vlonderdelen. Het appartement heeft veel privacy door de hoekligging en een fijne lichtinval. Het appartementencomplex is voorzien van liften en wordt onderhouden door een actieve VVE. Nabij uitvalswegen en alle vormen van openbaar vervoer (naar Rotterdam centrum 10 min.) en grootstedelijke voorzieningen op steenworp afstand. In de directe omgeving vindt u dagelijkse voorzieningen als een supermarkt, restaurant, huisartenspost ed. Beatrixpark en natuurrecreatie zijn uw achtertuin. Het centrum is ook makkelijk en snel te bereiken.

Indeling

Begane grond:
Hal/entree met postkasten en toegang tot de bergingen. Afgesloten trappenhuis en twee liftinstallaties.

12e verdieping:
Entree, tochtportaal met 2 vaste kasten. Gang toilet met handwasbakje. Dichte keuken voorzien van een recent vervangen inductie kookplaat en een provisiekast. Er is een grote hoofdslaapkamer aan de voorzijde van ca. 14m2 met toegang naar een zeembalkon. Twee achterslaapkamers van ca. 7,6m2 en 8,1m2. Sfeervolle woonkamer van ca.26,1m2 met een schitterend uitzicht op de omgeving, mooie lichtinval en toegang naar het balkon/terras met middag/avond zon. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van een wastafel met spiegel en een douchehoek.

Balkons:
Ruim zonnig balkon van ca. 8m2 gelegen op het westen met een schitterend zicht over oud Schiedam met zijn molens en grachten.
De slaapkamer heeft nog een zeembalkon van ca. 2,4m x 0,4m.

Berging:
Berging gelegen op de begane grond van ca. 4m2.

Overige:
-Oplevering kan spoedig
-CV middels blokverwarming
-Warm water middels centrale voorziening
-Actieve en financieel gezonde VvE
-Gezien het originele bouwjaar 1968 van de woning zal er een ouderdoms-en asbestclausule in de koopakte worden opgenomen.
-In de koopakte wordt ook een niet zelf bewoond clausule opgenomen, aangezien de eigenaar niet zelf in het appartement heeft gewoond.
-Servicekosten € 250,- per maand (incl. voorschot stookkosten van € 66,88)
-Gebruiksoppervlakte ca. 84m2 (NEN2580)
-Inhoud ca. 252m3 (NEN2580)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurtDeel deze woning